Bikini broekje met strikjes

Bikini broekje met strikjes

Wil je een bikini broekje met strikjes kopen? We hebben strik bikini's voor dames in het zwart of met kleur. In plaats van een bikini met strikjes kun je ook uit een ander soort bikinibroekje kiezen. Combineer jouw strik bikini met een bikini top naar keuze. Bekijk ook al onze zwemkleding. Draag een uv-shirt en slippers. En vergeet geen handdoeken mee te nemen.

Advies nodig?
Welke bikini past bij mijn figuur?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 4011 reviews

Bikinibroekje met strikje

De bikinibroekjes van ons passiemerk ‘Olaian’ beschikken over een strikje aan de zijkant. Dankzij de strikjes is het broekje hoog uitgesneden, waardoor je benen langer lijken en je billen vrij zijn. Daarnaast zorgen de strikjes ervoor dat je het broekje in maat kan verstellen, waardoor het beter blijft zitten.De bikinibroekjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar: neutraal zwart of vrolijke kleuren. Matchen maar!

Het verschil tussen een strikje aan de voorkant of zijkant

Bij een bikinibroekje kan het strikje aan de voorkant of zijkant zitten. Bij de broekjes van het merk ‘Nabaiji’ zie je dat de strik aan de voorkant van het broekje zit. Bij de broekjes van het merk ‘Olaian’ zitten de strikjes juist aan de zijkant. Waarom is dat? Olaian is ons surfmerk en als surfster is het niet fijn als het strikje aan de voorkant zit, omdat je met surfen altijd op je buik begint (en dus niet op het strikje wilt liggen). In dit geval zorgen de strikjes aan de zijkant dus voor meer comfort.