Badpak met pijpjes / Badpakjurk

Badpak met pijpjes / Badpakjurk

Wil je een badpakjurk kopen? Ook badpakken met pijpjes zijn erg populair. Je kunt ook kiezen uit een badpak met rokje. Bij Decathlon vind je badpakjurken, badpakken met pijpjes of met een rokje met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Badpakjurken en bapakken met pijpjes of rokjes zijn chloorbestendig. Bekijk ook onze corrigerende badpakken, badpakken in grote maten, tankini's of al onze dames badpakken. Draag je liever iets anders dan een badpak, ga dan voor een bikini. We hebben ook een zwemrok in ons assortiment. Neem ook een handdoek mee naar het zwembad. Koop jouw badpakjurk voordelig bij Decathlon!

Advies nodig?
Welk badpak past bij mij?
a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Merk
Kleur
Prijs
Verwachte levertijd
Badpak met pijpjes voor zwemmen dames Heva Mexi zwart
Badpak met pijpjes voor zwemmen dames Heva Mexi zwart
14,99
NABAIJI

Badpak met pijpjes voor zwemmen dames Heva Mexi zwart

(97)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
Badpak met pijpjes voor aquafitness Sofi zwart roze
Badpak met pijpjes voor aquafitness Sofi zwart roze
24,99
NABAIJI

Badpak met pijpjes voor aquafitness Sofi zwart roze

(28)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.4/5 Op basis van 4375 reviews

Badpakjurk of badpak met pijpjes. Is dat wat voor jou?

Vind jij het heerlijk om te zwemmen, maar vind je de klassieke badpakken te bloot? Kies dan voor een badpak dat de heupen, billen en bovenbenen bedekt. Een voorbeeld hiervoor is een badpakjurk of een badpak met pijpjes.

Op zoek naar een badpakjurk?

De naam zegt het eigenlijk al: een badpakjurk is een combinatie van een badpak en een jurk. Aan het klassieke badpak is een extra stukje stof toegevoegd, waardoor het badpak op een jurkje lijkt en billen, heupen en bovenbenen bedekt worden. In een badpakjurk zie je er niet alleen vrouwelijk, maar ook nog eens fashionable uit!

Het rokje is van hetzelfde materiaal gemaakt als de rest van het badpak. Echter valt dit gedeelte wat losser over je benen, waardoor je in het water wat meer weerstand zult ervaren. Dit maakt dit badpak dan ook vooral geschikt voor de beginnende watersporter. Bij Decathlon vind je badpakjurken in verschillende maten en kleuren. Daarnaast beschikken al onze badpakjurkjes over brede bandjes en een u-rug, waardoor het eenvoudig aan en uit te trekken is.

Een badpak met pijpjes

Een badpak met pijpjes wordt ook wel een shorty badpak genoemd. De pijpjes reiken over het algemeen tot halverwege het bovenbeen en zorgen ervoor dat billen, heupen en bovenbenen bedekt worden. Tussen de badpakken met pijpjes kan je een onderscheid maken tussen twee varianten:

  • Badpak met pijpjes in één geheel. De pijpjes zitten vast aan het badpak, waardoor het gehele badpak nauw om je lichaam aansluit.
  • Badpak met pijpjes bestaande uit ‘’twee’’ delen. Dit badpak heeft veel weg van een tankini, al zitten de pijpjes en het badpak in dit geval wel aan elkaar. Het bovenstukje bestaat uit een extra stuk stof, wat over je buik (en gedeeltelijk over de pijpjes) heen valt. Dit badpak legt dus niet het accent op je buik.

Wedstrijdbadpak met pijpjes

Wanneer je aan wedstrijdzwemmen doet, kan kan het dragen van een badpak met pijpjes een bijdrage leveren aan het verbeteren van je persoonlijk record. Een langere badpak kan er namelijk voor zorgen dat je meer drijfvermogen hebt én je meer gestroomlijnd in het water ligt. Echter zijn deze wedstrijdbadpakken net iets anders, dan de badpakken die hierboven beschreven worden.

Ben jij een wedstrijdzwemmer? Kies dan voor dit wedstrijdbadpak! Dit badpak heeft een uitstekende spierondersteuning, goede spiercompressie, antislipstroken, thermische gelaste naden en biedt voldoende bewegingsvrijheid. Daarnaast is dit badpak goedgekeurd door de FINA (internationale zwemfederatie), wat betekent dat je het badpak ook bij nationale en internationale zwemwedstrijden mag dragen. Naast alle voordelen, zit er helaas één ‘’nadeel’’ aan het badpak: het badpak is lastig aan en uit te trekken. Doordat het badpak zeer strak moet aansluiten, is het aantrekken ervan al een mooie pre-workout.