Teenslippers

Teenslippers

Teenslippers kopen? Decathlon heeft een ruim aanbod teenslippers voor dames, heren teenslippers en kinder teenslippers. In de zomer loop je natuurlijk op Flip flops of badslippers over het strand. We hebben teenslippers van Havaianas, Quicksilver, Roxy, Olaian en Nabaiji. Zwarte teenslippers staan eigenlijk iedereen. Ook leren teenslippers zijn erg populair. We hebben relatief goedkope teenslippers met de beste prijs-kwaliteit. Combineer jouw teenslippers met zwemkleding en UV werende kleding. Zoek je bescherming voor jouw voeten in het water? Draag dan waterschoenen. Vergeet ook geen handdoek mee te nemen. Koop jouw teenslippers voordelig bij Decathlon.

Advies nodig?
Welke slippers passen het best bij jou?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
Kleur
Sticker
VERKOPER
Prijs
€32,95 -9%
€29,95
€30,00
4.4/5 Op basis van 28131 reviews

Koop je teenslippers bij Decathlon

Teenslippers, wie heeft ze niet in zijn of haar kast staan? Teenslippers, ook wel flip flops genoemd, zijn namelijk ontzettend handig! Ze zijn eenvoudig aan te trekken, wegen bijna niks, zitten lekker luchtig en zijn ook nog eens makkelijk mee te nemen. En wist je dat slippers ook nog eens veelzijdig zijn? Ze zijn ideaal voor onder de douche of een bezoek aan een zwembad of sauna: slippers bieden extra grip en zorgen ervoor dat je minder snel uitglijdt. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook thuis of buiten op straat dragen. Decathlon heeft een breed assortiment aan teenslippers, zowel voor dames, heren en kinderen. De teenslippers zijn in verschillende kleuren, modellen en merken verkrijgbaar. Zo vind je bij ons slippers van Nabaiji, Olaian, Roxy, Havaianas en Quiksilver. Je kunt jouw nieuwe teenslippers eenvoudig online bestellen of thuis passen. Is de maat niet goed? Dan kan je de slippers gratis retourneren. Indien je de flip flops graag in het echt wilt zien, dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze winkels.

Flip Flops

Teenslippers staan ook bekend als flip flops. Deze naam hebben ze te danken aan het ‘Flip Flop’ geluid dat ze tijdens het lopen maken. Dit geluid wordt veroorzaakt doordat de achterkant van de slipper, tijdens het lopen, tegen de voetzolen komt. Wanneer je dit geluid hoort, wordt er gelijk een soort zomergevoel opgeroepen. Dit geluid is namelijk typerend voor de zomer, het moment dat je het liefst je schoenen in de kast laat staan en je teenslippers tevoorschijn tovert.