Microvezel handdoeken

Microvezel handdoeken

Wil je een sneldrogende microvezel handdoek kopen? Bij Decathlon koop je microvezel handdoeken voor de beste prijs-kwaliteit! Een microvezel handdoek is een handdoek van microvezel stof. Het voordel van microvezel handdoek is dat het erg compact is, daardoor is de microvezel handdoek gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Daarom zijn deze handdoeken handig voor op reis en worden ze ook wel reishanddoeken genoemd. Daarnaast is een microvezel handdoek sneldrogend, waardoor je deze handdoeken snel opnieuw kunt gebruiken. Wij verkopen microvezel handdoeken van ons eigen zwemmerk Nabaiji in verschillende formaten (groot en klein) en in veel verschillende kleuren. Bekijk ook onze andere soorten handdoeken haar handdoeken, strandlakens en hamamdoeken. We hebben ook een groot assortiment zwemkleding en slippers. Koop jouw sneldrogende handdoek bij Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪HANDDOEK AFMETINGEN‬
Merk
Kleur
Prijs
€19,95
€20,00
adidas Handdoek Small
ADIDAS

adidas Handdoek Small

€35,00
adidas Handdoek Large
ADIDAS

adidas Handdoek Large

4.7/5 Op basis van 33493 reviews

Wat is een microfiber handdoek?

Een microvezel handdoek word ook wel een microfiber handdoek genoemd. Eigenlijk is dit de letterlijke vertaling vanuit het Engels. Maar waaruit bestaat een microfiber handdoek nou eigenlijk? Microfiber is een synhethisch draad dat ultradun is. Het wordt gemaakt van polyamide en elastaan. Het voordeel van microvezel handdoek is dat de handdoek heel soepel en licht is. Je kan hem ook super klein opvouwen. Zo kan je de microfiber handdoek overal gemakkelijk mee naartoe nemen zonder dat het veel ruimte inneemt of dat het erg zwaar is. Bij Decathlon kan je al een microfiber handdoek kopen vanaf € 1,99! We hebben verschillende maten en kleuren microvezel handdoeken, zo zit er altijd een microfiber handdoek tussen waar jij naar op zoek bent! Hoe was je een microvezel handdoek? Een microvezel handdoek wassen is eigenlijk erg eenvoudig. Je kan de handdoek op max 30 graden wassen en doe de handdoek niet in de droger. Microfiber handdoeken zijn goed bestand tegen veelvoudig wassen, dus je handdoek gaat lang mee!

Voordelen van een sneldrogende handdoek

Een microvezel handdoek is tevens een sneldrogende handdoek. Door de stof waarvan de handdoek gemaakt is droogt het erg snel. Een microvezel handdoek absorbeert veel water, waardoor het veel sneller droog is. Het is ideaal om een sneldrogende handdoek te hebben. Als je ergens gaat zwemmen en je droogt je snel af voordat je naar huis gaat. Je hebt met onze sneldrogende handdoek geen last van een hele zware en natte handdoek in je tas! Bij ons kan je sneldrogende handdoeken in veel verschillende maten kopen. Ze hebben we maat S (42 x 55 cm), M (65 x 90 cm), L (80 x 130) en XL (110 x 175 cm). Naast deze maten hebben we ook nog sneldrogende handdoeken voor het haar en voeten handdoeken van microvezel.