Haarhanddoek

Haarhanddoek

Een haarhanddoek koop je online bij Decathlon. We hebben microvezel haarhanddoeken voor dames en (heren met lang haar) die hun haar willen drogen. Een haarhanddoek wordt ook wel een tulband handdoek genoemd en helpt je eenvoudig en comfortabel je haar te drogen. Bekijk ook al onze andere (microvezel) handdoeken. Haarhanddoeken zijn handig voor thuis, maar ook voor in het zwembad. Ook is het fijn om na het douchen een badjas te dragen. Bekijk ook al onze zwemkleding en slippers. Koop jouw haardroogdoek voordelig bij Decathlon.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Prijs
4.7/5 Op basis van 11178 reviews

Voordelen van een microvezel haarhanddoek

Wist je dat je door het gebruik van een microvezel haarhanddoek minder kans hebt op pluizig en beschadigd haar? Hier vertellen we je hoe dat komt. Een gewone handdoek is heel geschikt om ons lichaam mee af te drogen, ze voeren het vocht snel en effectief van je lichaam af. Nabaiji haarhanddoeken absorberen al het vocht uit ons haar, zonder eraan te trekken. Daarnaast blijft hij door de tulband achtige vorm perfect op je hoofd zitten.

De voordelen van een microvezel haarhanddoek:

  • Je haar droogt sneller, doordat je haar ingepakt is in de tulband droogt je haar sneller en gelijkmatiger.
  • Je beschadigd je haar minder. De wrijving van een gewone handdoek op je haar zorgt voor beschadigingen aan je haar. Nat haar is kwetsbaar en door het in een haar handdoek te laten opdrogen boost je de gezondheid van je haar
  • Föhnen is niet meer nodig. De microvezel haarhanddoeken zijn sneldrogend waardoor je je natte haar niet meer hoeft droog te föhnen. Föhnen is bovendien erg slecht voor je haar, het beschadigd je haar door de hitte die van de föhn af komt.
  • Een haarhanddoek heeft een knoopje en een lusje en is daardoor gemakkelijk als een tulband op je hoofd vast te maken. Geen gedoe meer met afzakkende handdoeken of het droogwrijven van je haar met een handdoek. Je hebt je handen vrij en kunt ondertussen je de rest van je lichaam afdrogen.

De haarhanddoek is gemaakt van zacht microvezel, waardoor het niet ruw aanvoelt. Deze speciale handdoek voor je haar is gemakkelijk te gebruiken na het douchen, een bezoek aan een zwembad of na de sauna. De haarhanddoek mag in de wasmachine en voor optimale zachtheid van de microvezels kan deze ook op lage temperatuur in de wasdroger.

Hoe knoop je een haarhanddoek als tulband handdoek?

Ga met je vingers door je haar heen zodat de meeste klitten uit je haar zijn voor je de haarhanddoek op je hoofd doet. Buig dan voorover en zwiep je haar mee naar voren. Het gedeelte van de haarhanddoek met het knoopje leg je op je achterhoofd. Zorg dat al je haar in de punt van de haarhanddoek zit, daarna draai je de punt naar achter en leg je het elastiekje om het knoopje heen. Op die manier heb je je haarhanddoek als een tulband op je hoofd vastzitten en heb jij je handen vrij om andere dingen te doen.