Thermoshirt

Thermoshirt

Op zoek naar een thermoshirt? Een thermo t-shirt zorgt ervoor dat je tijdens het sporten warm en droog blijft. Er zijn 2 verschillende type shirts die je op 2 verschillende manieren warm houden. 1. De thermoshirts van Kipsta zorgen ervoor dat je zweet snel afgevoerd wordt, zodat je lichaam niet nat wordt en daardoor afkoelt. 2. De shirts van Wedze vangen je lichaamswarmte op, houden dit vast en laat geen kou van buitenaf toe waardoor je niet afkoelt. Je vindt bij Decathlon thermoshirts voor heren, dames en kinderen. Voor voetbal hebben we veel verschillende kleuren shirts zodat er altijd een shirt bij je tenue past. Bekijk ook ons assortiment voetbal thermokleding, thermokleding ski, thermobroeken, handschoenen en mutsen.
Advies nodig?
Hoe kies ik Kipsta thermokleding?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Sport
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
€60,00 -60%
€23,99
4.5/5 Op basis van 38404 reviews

Thermoshirt dames

Ben jij een vrouw die graag in de buitenlucht sport? Goed bezig! Buiten sporten is goed voor je gezondheid. Om de beste prestaties te leveren moet je lichaam warm blijven. Dat kan lastig zijn als het buiten koud is. Onze sport thermoshirts bieden jou de ideale oplossing. Een thermoshirt dames is speciaal gemaakt voor sportieve vrouwen zoals jij. In ons assortiment vind je warme thermoshirts gemaakt van merinowol en thermoshirts met lange mouwen. Draag jij liever korte mouwen? Ook dit model hebben we in ons assortiment. Omdat deze warmhoudende onderkleding als een tweede huid moet zitten om optimaal te kunnen functioneren, hebben sommige merken wegens de lichaamsvormen onderscheid gemaakt tussen een thermoshirt dames en een thermoshirt voor mannen. Daarnaast vind je ook unisex thermoshirts die zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden. Een thermoshirt dames is er voor gemaakt om je zweet af te voeren en de warmte van het lichaam vast te houden. Zo blijft je lichaam perfect op temperatuur tijdens het sporten. Als het shirt niet aansluitend genoeg zit, kan het zweet niet goed genoeg afgevoerd worden.

Heeft jouw kind ook een thermoshirt nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden thermoshirts aan voor kinderen vanaf 4 jaar tot 14 jaar. Vanaf maat 104 tot maat 164. Zo sla je twee vliegen in één klap: bij ons koop je een thermoshirt voor jou én voor je zoon of dochter!

Thermoshirt heren

Een thermoshirt heren is speciaal ontwikkeld voor mannen die ‘s winters fit willen blijven in de buitenlucht en hun favoriete sport willen blijven beoefenen. De pasvorm van een thermoshirt heren is breder, maar qua functionaliteit scheelt dit shirt niet van het vrouwenshirt. Zo voert ook dit thermoshirt zweet optimaal af. Zo blijf je als sportieve man relatief droog tijdens het sporten en is je lichaam op de juiste temperatuur. Twijfel je of het thermoshirt wel lekker zit? De shirts van Kipsta zijn voorzien van seamless-technologie, waardoor er weinig naden in verwerkt zitten om schuren te vermijden. Daarbij vind je in ons Kipsta assortiment verschillende kleuren shirts. Van een klassiek zwart of wit thermoshirt, tot fellere kleuren zoals geel, blauw en rood. Zo past er altijd een shirt bij je tenue! Blijf deze winter warm en koop een thermoshirt voor jouw buitensportactiviteiten.

Wat doet een thermoshirt?

Eigenlijk zijn er 2 verschillende soorten thermoshirts. Het ene shirt (o.a. Wedze) zorgt er vooral voor dat de lichaamswarmte wordt vastgehouden en het andere shirt (o.a. Kipsta) zorgt er vooral voor dat de transpiratie snel wordt afgevoerd, zodat je lichaam niet afkoeld door de koude lucht die tegen je natte lijf aankomt. Welk thermoshirt kan ik dan het beste kiezen? Als je op zeer koude plekken een activitiet gaat uitvoeren of als je een sporter bent die niet heel intensief beweegt dan is het aan te raden om voor een thermoshirt te kiezen wat vooral de warmte vasthoudt. Ben je een sporter die zeer intensief beweegt en sport bij temperaturen tussen de 7 en 17 graden celsius dan is het aan te raden om een thermoshirt te kiezen wat vooral zorgt voor een snelle afvoer van je zweet. Onze shirts worden intensief getest in klimaatkamers door verschillende sporters van verschillende niveaus. Doormiddel van deze tests en de feedback van de sporters kunnen wij een optimaal product produceren en garanderen.

Hoe moet een thermoshirt zitten?

Hoe een thermoshirt moet zitten is ook weer afhankelijk van de behoefte van de sporter. En het doel van het kledingstuk. Het thermoshirt wat vooral de lichaamswarmte moet vasthouden mag wat losser om het lichaam zitten. Dit zorgt ervoor dat het kleine beetje lucht wat tussen het shirt en je lichaam zit warm wordt en warm blijft. Wat hierbij ook helpt is om meerdere lagen te dragen. Tussen de verschillende lagen ontstaat steeds weer een laagje warme lucht die je lichaam warm houdt. Deze shirts worden vooral gemaakt voor polyester, maar je hebt ze ook van merinowol. Wol heeft van nature de eigenschap om warmte goed vast te houden. Bij een thermoshirt wat vooral de transpiratie moet afvoeren is het belangrijk dat het goed aansluit op het lichaam en als een soort tweede huid fungeert. Dit zorgt ervoor dat het zweet makkelijk kan worden opgenomen en afgevoerd door het shirt. Op de plekken waar je het meest zweet is de stof van het shirt ook dunner geweven zodat de transpiratie nog makkelijker afgevoerd kan worden. Daarnaast wil je natuurlijk zo min mogelijk last hebben van schurende naden. Om dit te voorkomen werkt Kipsta met een seamless technologie in de Keepdry 500 shirts. Deze technologie zorgt ervoor dat jij ten alle tijden comfortabel kunt sporten. Deze shirts worden uitsluitend gemaakt van polyester en polyamide. Deze materialen kunnen het beste de transpiratie snel afvoeren, omdat ze het vocht niet vasthouden zoals een katoenen shirt.