Thermokleding voor alle sporten

De winter komt er aan!

Laat de kou je niet stoppen met sporten, ongeacht welke sport je uitoefent. Onze thermokleding is speciaal ontworpen voor verschillende sportgebruiken, kies voor de thermokleding die past bij jouw gebruik.

Teamsport

Teamsport

Blijf heerlijk warm en droog tijdens het sporten met de thermokleding van Kipsta!

Bekijk alle thermokleding teamsport
Wintersport

Wintersport

Optimaal genieten op wintersport doe je met de thermokleding van Wed'ze!

Bekijk alle thermokleding wintersport
Fietsen

Fietsen

Blijf actief fietsen tijdens de wintermaanden, laat de kou je niet tegenhouden!

Bekijk alle thermokleding fietssport
Outdoor

Outdoor

Comfortabele onderkleding uit merinowol, uitermate geschikt voor wandelen of trekking.

Bekijk alle thermokleding outdoor
Thermokleding voetbal

Thermokleding teamsport

Lekker de winter door blijven voetballen of hockeyen? Met de thermokleding van Kipsta kan dit! Want deze thermoshirts en thermobroeken zorgen ervoor dat jij lekker warm en droog blijft tijdens het sporten! De thermokleding is zo gemaakt dat het goed aansluit op je lichaam en je bewegingsvrijheid niet belemmerd. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan het gebruik van naden. Deze zijn tot het minimum beperkt zodat de thermokleding niet schuurt.

Bekijk de collectie
Wintersport

Thermokleding wintersport

Het dragen van de juiste kleding is met wintersport super belangrijk. Om onder alle omstandigheden optimaal te kunnen genieten van je tijd op de piste, raden wij aan om gebruik te maken van thermokleding. De thermokleding van Wed'ze zorgt ervoor dat je warm blijft en dat je transpiratie goed afgevoerd wordt!

Bekijk de collectie
Fietsen

Thermokleding fietssport

Laat je niet tegenhouden door de koude wintermaanden! Met de juiste kleding kan je ook in de wintermaanden optimaal genieten van je fietstochten. De thermokleding van B'Twin helpt hierbij. Ontdek gauw onze collectie en ga op pad!

Bekijk de collectie
Outdoor

Thermokleding outdoor

De warme en ademende merinowol onderkleding van Quechua is fijn om te dragen en gaat ongaangename geuren tegen bij intensief gebruik. Ideaal voor wandeltochten.

Bekijk de collectie