Jassen heren

Jassen heren
Heren jassen kopen? Bij Decathlon vind je een ruim aanbod aan winterjassen, zomerjassen, softshells, donsjassen, regenjassen en nog veel meer. Voor elke sport hebben we een apart aanbod aan jassen zodat je voor elke gelegenheid een geschikte jas kunt vinden.
Filter
Terug naar artikelen
Sport
Type
Maat
Merk
Levertijd
Kleur
Prijs
200 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 1792 reviews

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze jassen heren kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je herenjas

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen en op de jassen van Quechua geld een garantie van 2 jaar. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen.