Bodywarmers

Bodywarmers

Ben je op zoek naar een goedkope bodywarmer? Decathlon heeft bodywarmers voor de beste prijs-kwaliteit. Ons brede assortiment bodywarmers bestaat uit bodywarmers is allerlei maten en kleuren, zodat er altijd een bodywarmer is die perfect bij jou wensen past. We hebben bodywarmers van onze eigen merken Solognac, Quechua, Fouganza, Kalenji en nog veel meer. Op zoek naar een complete outfit? Bekijk dan ook onze sportshirts, sportbroeken en onderkleding.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Sport
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
No result
4.6/5 Op basis van 20997 reviews

Bodywarmer heren

Wil je een heren bodywarmer kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! De heren bodywarmer is een kledingstuk dat al lang geleden ontwikkeld is. Vroeger werd de bodywarmer voornamelijk voor camouflage en bescherming gedragen, maar tegenwoordig is het ook stijlvol voor mannen om een bodywarmer te dragen. In de middeleeuwen diende een heren bodywarmer voor bescherming, omdat het vroeger gemaakt was van leder en door ridders als onderstuk werd gedragen. De ledere bodywarmer diende om de organen te beschermen tijdens gevechten. Tegenwoordig is een bodywarmer praktisch maar ook stijlvol tegelijk. De heren bodywarmer hoeft gelukkig niet meer gebruikt te worden om je lichaam te beschermen tegen stoten, maar nog wel tegen de kou. Een heren bodywarmer kan je dragen als het te warm is om een jas te dragen en te koud voor alleen een trui. Het voordeel van een bodywarmer is dat je er van alles onder kan dragen en dit kan aanpassen aan de buitentemperatuur.

Bodywarmer dames

Hoewel de bodywarmer oorspronkelijk voor heren is bedacht, kan een dames bodywarmer niet ontbreken in een vrouwen garderobe. Bodywarmers zijn ideaal om buiten te dragen tijdens het sporten of gewoon tijdens het wandelen of fietsen. Een bodywarmer houdt je organen warm en geeft je veel vrijheid bij je armen, waardoor je soepel kunt bewegen. Een ander voordeel van een dames bodywarmer is dat je er van alles onder kan dragen dat aansluit op het weer. Bij Decathlon hebben we veel verschillende dames bodywarmers. Onze dames bodywarmers zijn er in veel verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een zwarte, witte, grijze, roze of blauwe bodywarmer? Decathlon heeft altijd een dames bodywarmer in de kleur die jij zoekt. We hebben dames bodywarmers van verschillende materialen. Zo hebben we fleece bodywarmers, donze bodywarmers, softshell bodywarmers en polyester bodywarmers.