Trainingsbroeken

Trainingsbroeken

Wil je een trainingsbroek kopen? Bij Decathlon hebben we een breed assortiment aan trainingsbroeken voor dames, heren, jongens, meisjes en zelfs peuters. Wij verkopen strakke en losse trainingsbroeken. Een aantal trainingsbroeken hebben ook een rits. Zoek je een trainingsbroek die geschikt is voor een specifieke sport? Bekijk dan eens onze tennis trainingsbroeken, fitness trainingsbroeken of gymbroeken.
Terug naar artikelen
Sport
Geslacht
Merk
Maat
Levertijd
Kleur
Prijs
76 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 11398 reviews

  Trainingsbroeken

  Op zoek naar een trainingsbroek? Wij hebben trainingsbroeken voor alle leeftijden van verschillende merken. Shop bij ons voor een nike trainingsbroek, adidas trainingsbroek of een puma trainingsbroek. Daarnaast verkopen we ook onze eigen merken Kipsta, Domyos en Artengo. Zo is er voor iedereen budget weer wat anders. Onze trainingsbroeken zijn in verschillende maten voor heren, dames, meisjes, jongens en peuters. Op zoek naar een bepaalde kleur? Bij Decathlon verkopen we voornamelijk donkerblauwe, grijze en zwarte trainingsbroeken, maar andere kleuren zoals rood en groen hebben we ook.

  Goedkope trainingsbroeken

  Zoek je toch liever een goedkope trainingsbroek? De trainingsbroeken van onze passiemerken Kipsta, Domyos en Artengo zijn goedkoper dan de concurrenten. Bij Decathlon zijn we onverslaanbaar in prijs/kwaliteit en dat bewijzen wij ook met onze goedkope trainingsbroeken. De goede trainingsbroeken zijn voor verschillende sporten te gebruiken. Hockey, tennis, voetbal, volleybal, fitness en nog veel meer. Wil je ermee een avondje ontspannen en filmpje op de bank? Dat kan natuurlijk ook!

  Trainingsbroek met rits

  Onze trainingsbroeken zijn los van het design ook erg praktisch en functioneel. Je kan onze trainingsbroeken voor verschillende activiteiten gebruiken. Daardoor zijn sommige trainingsbroeken weer anders ontworpen dan anderen. Zo verkopen we ook trainingsbroeken met rits. Handig voor als je gaat inspelen of warm lopen, zodat je daarna meteen gemakkelijk en snel je trainingsbroek kan uitdoen. Wij verkopen ook strakke trainingsbroeken. Deze zijn ontworpen zodat jij je gemakkelijk over het veld of de baan kan bewegen. Houd ook rekening of je een trainingsbroek voor binnen of voor buiten trainen wilt gebruiken. Hetzelfde geldt voor warm of koud weer. Als je binnen gaat trainingen, is het meestal warm en wil je wel een trainingsbroek die goed door ventileert en warmte niet vasthoudt. Als je buiten in de kou gaat trainen wil je weer een trainingsbroek die wel je warmte vasthoudt.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen