Korte sportbroeken

Korte sportbroeken

Wil je een korte sportbroek kopen? Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment short, geschikt voor diverse sporten. Zo bieden wij een korte sportbroeken aan van onze eigen merken, zoals Kipsta, Domyos en Kalenji. Maar ook hebben wij een Adidas en Nike sportbroekje. In ons assortiment vind je ook een sportbroek met telefoonzak, super handig! Sport je liever in een lange broek? Bekijk dan onze lange sportbroeken en sportleggings.
Terug naar artikelen
Sport
Geslacht
Merk
Maat
Levertijd
Kleur
Prijs
173 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 24077 reviews

  Korte sportbroek kopen bij Decathlon

  Een korte sportbroek is voor veel sporten noodzakelijk om de sport goed te kunnen beoefenen. Ons assortiment biedt shorts aan die voor meerdere sporten gebruikt kunnen worden, maar ook een sportbroekjes specifiek voor een sport. Je mobiel bij je hebben tijdens het sporten? Door de sportbroek met telefoonzak is dit geen probleem! Onze korte sportbroeken zijn er in verschillende maten voor dames, heren en kinderen.

  Korte sportbroek dames

  Voor veel sporten die je als vrouw beoefend is een dames korte sportbroek noodzakelijk. Daarom bieden wij natuurlijk ook korte sportbroeken voor dames aan. Bij Decathlon gaat het vooral om de functionaliteit van de sportbroek, zodat het bijdraagt aan een positieve sportervaring. Maar voor dames hebben wij ook wat meer trendy sportshorts. Ons assortiment korte sportbroek dames is zo samengesteld dat iedere vrouw het juiste sportbroekje kan vinden.

  Korte sportbroek heren

  Of het nou voor voetbal, tennis of fitness is, een korte sportbroek is essentieel voor een goede sportbeoefening. In ons assortiment korte sportbroek heren bieden wij Decathlon merken aan zoals Kipsta, Artengo en Domyos, maar ook shorts van Adidas en Nike.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen