Regenkleding

Regenkleding

Ben jij op zoek naar regenkleding? Wij vinden bescherming tegen regen erg belangrijk! Niks is vervelender dan in een nat pak onderweg zijn of aankomen op je bestemming. Bij Decathlon hebben wij een groot aanbod aan regenkleding. In onze collectie vind je ultra waterdichte kleding die jou meerdere uren beschermt tegen extreem weer tijdens het sporten maar ook fiets regenkleding of regenkleding voor naar werk. Samen met Decathlon zorg jij ervoor dat je beschermd bent tegen het onvoorspelbare weer in Nederland. Draag jij liever een regenjas, regenpak of poncho?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Sport
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 75430 reviews

Regenkleding

Regenkleding… misschien wel van al onze kleding, de grootste vijand en vriend tegelijk. Het liefst heb je het niet nodig maar het houd je droog op het moment dat het weer voor de zoveelste keer omslaat. Regenkleding zorgt ervoor dat je niet met een nat pak op je werk, school of bij je vrienden aankomt. Nu is regenkleding over het algemeen ook niet de meest stijlvolle kleding, maar toch door ons grote aanbod en oog voor design hebben we hopelijk voor iedereen wat wils. Daarnaast bieden onze marketplace partners ook nog andere merken aan zoals; Mac in a Sac, Lowland & Jucad. Dus zodra het tijd is om je regenkleding opnieuw aan te vullen, neem dan vooral een kijkje bij onze poncho’s, regenpakken, regenjassen en regenlaarzen.

Welke regenkleding heb je nodig op de fiets?

Nederland is bij uitstek een fiets land, en met ons onvoorspelbare weer zitten we dan ook vaak tijdens een regenbui op de fiets. Om hier op voorbereid te zijn is het belangrijk om de juiste fiets regenkleding in de kast te hebben hangen. En waar deze fiets regenkleding dan aan hoort te voldoen verschilt per persoon maar er zijn ook zeker wel overlapping. Fiets je veel en intensief door de regen? Let er dan op dat je regenkleding waterdicht en ademend is. Veel van de betaalbare fiets regenkleding die je in de winkels ziet liggen, is vaak alleen waterdicht en niet ademend. Binnen het Decathlon assortiment hebben we echter wel betaalbare regenkleding voor fietsers die ademend en waterbestendig is. Ga na of de rits van de fiets regenkleding waterdicht is en of de mouwen goed rondom de polsen kunnen sluiten en dicht blijven zitten. Controleer of de fiets regenkleding echt goed past, en deze niet te groot of te klein is. Om er zeker van te zijn dat je fiets regenkleding voor jou goed is, kan het handig zijn om in de winkel of thuis even op een fiets te gaan zitten. Dan zie je direct hoe de regenkleding zich naar jouw lichaam vormt en of er geen ongewenste gaten optreden. Op zoek naar meerdere fietsproducten? Kijk dan hier

Regenkleding dames

Om goede dames regenkleding te ontwikkelen hebben we ons eerst verdiept in wat er voor vrouwen van belang is, als het gaat om regenkleding. Zo vinden dames het over het algemeen belangrijk dat naast het comfort en de waterdichtheid, de dames regenkleding er ook een beetje hip uitziet. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan regenkleding voor dames ontwikkeld, zo is er voor ieder wat wils. Regenkleding met een sporty look of een casual look in veel verschillende kleuren. Onze professionele regenkleding kan voor veel verschillende sporten en activiteiten gebruikt worden, maar ook zeker voor dagelijkse activiteiten. We hebben voor elk budget dames regenkleding beschikbaar, aangezien wij het erg belangrijk vinden dat Nederland ook tijdens de regenachtige dagen naar buiten blijft gaan. De dagelijkse beweging is namelijk belangrijk voor echt iedereen.

Regenkleding Decathlon

Bij Decathlon bieden we een ruim assortiment aan met materialen en kleding voor een groot aantal sporten. Veel van deze sporten vinden regelmatig buiten plaats en krijgen dus te maken met regen. Om hier goed op voorbereid te zijn hebben de passiemerken van Decathlon, door de jaren heen de beste regenkleding ontwikkeld met de focus op waterdichtheid, comfort en flexibiliteit. Bij Decathlon hebben we regenkleding voor tijdens het fietsen, wandelen, voetballen, zeilen en nog veel meer. Daarnaast is veel van Decathlon’s regenkleding gekenmerkt met een getal van 100 ™ 900. Hoe hoger het getal, hoe intensiever het product gebruikt kan worden. Loop, fiets of sport jij dus regelmatig in de regen? Kies dan voor een 300, 500 of hogere ranking. Loop, fiets of sport jij sporadisch door de regen en meestal ook niet te lang, dan biedt de 100-serie genoeg bescherming. Extra informatie over bijvoorbeeld de waterdichtheid van het product vind je op de productpagina van het specifieke product. Bij Decathlon hebben we regenkleding in verschillende maten en voor verschillende lichaamstypes. Geen een mens is hetzelfde en dat weten wij maar al te goed. Dus ook voor grote maten regenkleding kan je bij ons terecht. Binnen ons assortiment zijn veel modellen van de regenkleding ook beschikbaar in een grotere maat. Maak gebruik van de filters en vind zo jouw eigen maat. Wij streven er naar om elke klant goed te bedienen. Ook degene die een maatje meer of minder hebben. Combineer je regenjas met een regenbroek en poncho en kom gegarandeerd droog aan op je plek van bestemming.