Zwemboxers

Zwemboxers

Wil je een zwemboxer kopen? Bij Decathlon kun je zwemboxers kopen om recreatief mee te zwemmen en voor banen zwemmen. Op deze pagina vind je zwemboxers voor heren en voor jongens. Ben je op zoek naar zwemboxers voor dames? Bekijk hier onze dames zwemboxers . Wij hebben chloorbestendige zwemboxers van verschillende merken. Zo hebben we Speedo zwemboxers, Arena zwemboxers en strakke zwemboxers van ons eigen zwemmerk Nabaiji. Bekijk ook onze microvezel handdoeken, zwembrillen en ander zwemmateriaal.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 15408 reviews

Strakke zwembroek heren

Een strakke heren zwembroek koop je bij Decathlon! We hebben een groot assortiment met strakke zwembroeken voor mannen en jongens. Een strakke zwembroek wordt ook wel een zwemboxer of strakke zwemboxer genoemd. Een zwemboxer is een strak model zwembroek met pijpjes. Ben je op zoek naar een strakke zwembroek zonder pijpjes? Bekijk dan onze zwemslips. Wil je juist een strakke zwembroek met hele lange pijpen kopen? Bekijk dan onze jammers. Een strakke heren zwembroek zit erg comfortabel omdat de zwembroek strak om je lichaam zit, zo voelt het net als een tweede huid. De zwemboxer zal je niet in de weg zitten tijdens het zwemmen. Ga je op vakantie naar Frankrijk? Dan raden we je aan om altijd een strakke zwembroek voor heren en jongens mee te nemen. Een strakke zwembroek is in veel zwembaden in Frankrijk namelijk verplicht, een zwemshort of een lange losse zwembroek is daar verboden.

Zwemboxer heren

Koop je zwemboxer voor heren op Decathlon.nl! We hebben zwemboxers voor ieder wat wils. Bij ons kan je een zwemboxer kiezen uit veel verschillende leuke kleuren. We hebben zwarte, blauwe en groene zwemboxers, maar ook zwemboxers met verschillende kleurtjes. Of je nou op zoek bent naar een effen zwemboxer, een zwemboxer met print of een zwemboxer met één of meerdere strepen aan de zijkant, wij hebben het allemaal! Wil je een zwemboxer van Nabaiji kopen, maar twijfel je tussen twee maten? Neem dan de grootste maat. Onze zwemboxers vallen namelijk erg klein. Al onze zwemboxers zijn chloorbestendig. Verzorg je zwemboxer goed door na het zwemmen altijd je zwemboxer af te spoelen met schoon en zoet water. Zo zorg je ervoor dat je zwemboxer nog lang meegaat!