Zwemboeien

Zwemboeien

Wil je een zwemboei kopen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen zwemboeien van ons eigen zwemmerk Nabaiji en we hebben ook een Head zwemboei. Een zwemboei wordt ook wel safeswimmer genoemd. Bij ons kan je al een zwemboei vanaf € 11,99 kopen! Zwem veilig in open water met onze zwemboeien! Draag naast een zwemboei ook een zwem wetsuit of zwemkleding. Maak jouw open water zwemuitrusting compleet met een zwembril en badmuts.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
4.7/5 Op basis van 1420 reviews

Safeswimmer

Wat is een zwemboei nou eigenlijk? Een zwemboei wordt ook wel een safeswimmer genoemd. Deze naam vertelt eigenlijk al waarvoor het product bedoelt is. Een safeswimmer gebruik je als je in open water gaat zwemmen. Je maakt de safeswimmer vast aan je middel met een band die blijft drijven. Op deze manier drijft de safeswimmer achter je aan. Je zwemprestaties zullen er niet gehinderd door worden! Het doel van de safeswimmer is dat je zichtbaar bent voor anderen in en op het water waarin je zwemt. Als je in water zwemt waar ook boten rondvaren is het van groot belang dat ze jou zien zwemmen. De oranje safeswimmer is de beste manier om jezelf op te laten vallen in het water. Als je zwemt in open water kan het voorkomen dat je ineens last krijgt van kramp. Dat is toch even anders dan als je in een zwembad zwemt. De kant is niet altijd dichtbij en er is geen badmeester in de buurt. De opblaasbare zwemboei dient ook als drijflichaam om op te kunnen rusten. Zo kan je blijven drijven als je kramp krijgt. Het fluitje aan de safeswimmer gebruik je om kenbaar te maken dat je hulp nodig hebt. Koop voor je eigen veiligheid snel een safeswimmer bij Decathlon!

Zwemboei open water

Een zwemboei voor open water kopen kan voordelig bij Decathlon. Als je gaat zwemmen in open water moet je aan verschillende dingen denken voordat je het water in duikt. Je moet van te voren bedenken waar je je persoonlijke spullen laat. Bij de meeste open wateren zijn er geen kluisjes aanwezig net als in het zwembad. We raden aan om geen persoonlijke en waardervolle spullen op de kant te laten liggen. In onze zwemboeien zit altijd een zakje waar je persoonlijke spullen in kan stoppen. Denk bijvoorbeeld aan sleutels en wat muntgeld. Deze kan je dan gerust meenemen. Het verschilt per zewboei of het zakje aan de buiten of de binnenkant zit. Wil je zeker weten dat je spullen niet nat worden? Kies dan voor een zwemboei met het zakje aan de binnenkant. Koop je zwemboei voor open water voordelig en eenvoudit bij Decathlon!