Opblaasbaar zwembad

Opblaasbaar zwembad

Op zoek naar een opblaasbaar zwembad? Geef je kind, naast een opblaasbaar zwembad ook waterspeelgoed en duikbrillen voor extra plezier in het water. Zoek de schaduw op onder een parasol. Bescherm je kind tegen de zon met uv-werende kleding en zonnebrand en droog je na het zwemmen af met een handdoek. Bekijk ook onze zwemkleding. Koop een opblaas zwembad online bij Decathlon.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
‪DIAMETER (in m)‬
‪VORM VAN HET ZWEMBAD‬
‪TYPE ZWEMBAD‬
‪WATERFILTERING‬
VERKOPER
Prijs
Kleur
€34,99 -14%
€29,99
*De uitverkoop begint op 17-7-2022
€2.099,00 -14%
€1.799,00
€20,28
€538,80
€30,95
Zwembad 183x51 cm
INTEX

Zwembad 183x51 cm

€555,95
Lay z Spa Bahama
BESTWAY

Lay z Spa Bahama

4.2/5 Op basis van 3436 reviews

Voordelen van een opblaas zwembad

Opblaasbare zwembaden, wie kent ze niet? Waarschijnlijk heeft zelfs iedereen wel een opblaasbare zwembad in de schuur liggen. Ze zijn namelijk goedkoop, heeft weinig onderhoud nodig, eenvoudig en snel op te zetten, bieden verkoeling én bieden gegarandeerd urenlange speelplezier! Daarnaast zijn deze opblaasbadjes erg licht, waardoor je ze overal mee naartoe kunt nemen. Dus waar zet jij je opblaasbare zwembad neer? In de achtertuin? Of neem je je opblaasbad mee naar het grasveldje bij jou in de buurt?Naast bovenstaande voordelen heeft het hebben van een opblaasbare zwembad nog een groot voordeel: je bent aan het zwemmen. Zwemmen is één van de gezondste sporten. Daarnaast kan zo’n opblaasbaar zwembad jonge kinderen helpen met het gewend raken aan water. Hierdoor zullen ze tijdens hun eerste zwemles sneller het water inspringen.

Koop je opblaaszwembaden bij Decathlon

Bij Decathlon vind je opblaasbare zwembaden van Intex en Bestway. De zwembaden zijn in verschillende formaten, vormen en prijsklassen verkrijgbaar. Ga jij, speciaal voor je kind(eren), voor een klein zwembad? Of kies juist voor een grote opblaasbare zwembad, zodat je er zelf ook nog bij in kunt springen? Voor welk zwembad je ook kiest, ze zijn allemaal eenvoudig op te blazen, waardoor je in no-time een verkoelende duik kunt nemen.