Handpeddels en handvinnen

Handpeddels en handvinnen

Wil je handpeddels of handvinnen kopen? Bij Decathlon kun je handpeddels of handvinnen kopen, als trainingsmiddel voor het bovenlichaam tijdens het zwemmen. We bieden handpeddels en handvinnen aan van verschillende merken zoals Nabaiji, Speedo en Arena.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op:
Geslacht
Merk
Kleur
Prijs
10 Artikelen
4.5/5 Op basis van 14 reviews

HANDPEDDELS OF HANDVINNEN KOPEN BIJ DECATHLON

Wil je handpeddels of handvinnen kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse handpeddels en handvinnen om mee te trainen. Zwemhandschoenen kunnen in het begin steun bieden om de slag te beheersen, voordat er over wordt gegaan naar de harde handpeddels. Handpeddels positioneren de handpositie en verhogen de stuwkracht in het water. Hoe groter de peddel, hoe groter de spier inspanningen op het bovenlichaam en weerstand in het water.

Er bestaan verschillende maten, met een groter of kleiner ondersteuningsoppervlak. Als je net begint te trainen met peddels gebruik dan eerst de kleinste maat en vergroot de grootte van de peddels als je meer ervaring hebt en de intensiteit wilt verhogen. We raden je af om vanaf het begin met de grootste maat handpeddels te trainen. Je zou jezelf kunnen bezeren, doordat je te snel en te veel van je bovenlichaam spieren vraagt.

Easystroke peddels helpen met het maken van de juiste zwembeweging, doordat je pols en onderarm zijn gemobiliseerd. De spieren van het bovenlichaam zullen versterkt worden door de juiste positie van de arm en de schouder tijdens het zwemmen.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over handpeddels en handvinnen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN HANDPEDDELS OF HANDVINNEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).