Handpeddels en handvinnen

Handpeddels en handvinnen

Wil je handpeddels of handvinnen kopen? Bij Decathlon kun je handpeddels of handvinnen kopen, als trainingsmiddel voor het bovenlichaam tijdens het zwemmen. We bieden handpeddels en handvinnen aan van de merken Nabaiji en Speedo. Op zoek naar meer zwemspullen? Bekijk ook onze zwembrillen en microvezel handdoeken.
Filter
Terug naar artikelen
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 677 reviews

  HANDPEDDELS OF HANDVINNEN KOPEN BIJ DECATHLON

  Wil je handpeddels of handvinnen kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse handpeddels en handvinnen om mee te trainen. De handpeddels zijn verkrijgbaar in verschillende groottes gebaseerd op het niveau van je zwemtraining. Zwemhandschoenen kunnen in het begin steun bieden om de slag te beheersen, voordat er over wordt gegaan naar de harde handpeddels. Handpeddels positioneren de handpositie en verhogen de stuwkracht in het water. Hoe groter de peddel, hoe groter de spier inspanningen op het bovenlichaam en weerstand in het water.

  Er bestaan verschillende maten, met een groter of kleiner ondersteuningsoppervlak. Als je net begint te trainen met peddels gebruik dan eerst de kleinste maat en vergroot de grootte van de peddels als je meer ervaring hebt en de intensiteit wilt verhogen. We raden je af om vanaf het begin met de grootste maat handpeddels te trainen. Je zou jezelf kunnen bezeren, doordat je te snel en te veel van je bovenlichaam spieren vraagt.

  Easystroke peddels helpen met het maken van de juiste zwembeweging, doordat je pols en onderarm zijn gemobiliseerd. De spieren van het bovenlichaam zullen versterkt worden door de juiste positie van de arm en de schouder tijdens het zwemmen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over handpeddels en handvinnen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN HANDPEDDELS OF HANDVINNEN

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen