Antislip zwemsokken

Antislip zwemsokken

Wil je zwemsokken kopen? Bij Decathlon kun je zwemsokken kopen voor kinderen en volwassenen van het met Nabaiji. De zwemsokjes hebben een anti-slip zool en kunnen gebruikt worden voor extra comfort tijdens het zwemmen met zwemvliezen. We hebben ook zwemsokken voor open water zwemmen. Bekijk ook onze slippers en waterschoenen.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
Anti-sneeuw sokken Head Neo
Anti-sneeuw sokken Head Neo
40,50
HEAD

Anti-sneeuw sokken Head Neo

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
Sokken Head Neo 3
Sokken Head Neo 3
30,50
HEAD

Sokken Head Neo 3

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
4.3/5 Op basis van 42054 reviews

Met zwemsokken loop je veilig in het zwembad

Bang om uit te glijden, maar vind je slippers niet prettig? Of zoek je voor je kind zwemsokken zodat hij/zij deze zowel op de kant als in het zwembad kan dragen? We verkopen bij Decathlon zwemsokken van verschillende materialen. Er zijn zwemsokken van neopreen, zwemsokken van polyamide met een anti-slip zool en zwemsokken van latex. Welk materiaal voor jou geschikt is hangt af van je je wensen. Zwemsokjes voor kinderen hebben vrijwel altijd een anti-slip zool zodat je kind op de gladde vloer van het zwembad niet kan uitglijden. Maar ook grip heeft op de bodem van het zwembad, je kunt met de Nabaiji zwemsokken namelijk ook heel goed zwemmen. Neopreen zwemsokken geven ook warmte, daardoor zijn ze geschikt voor mensen die heel snel koude voeten hebben maar ook bijvoorbeeld tijdens het open water zwemmen, duiken, snorkelen of surfen. De Subea duiksokken hebben ook een anti-slip zool zodat ze goed blijven zitten wanneer je ze gebruikt in duikvinnen. Latex zwemsokken zijn van elastisch materiaal en zitten strak om je voet heen. Zwemsokken zijn ook erg goed voor je voet hygiëne, ze vermijden direct contact met de zwembadvloer. Voetschimmel wordt niet voor niets ook wel zwemmerseczeem genoemd, een warm en vochtig zwembad is een ideale broedplaats voor schimmels. Heb je eenmaal zwemmerseczeem gehad komt het vaak terug. Het gebruik van zwemsokken verkleint dus niet alleen het risico op uitglijden en vallen maar de kans om voetschimmel op te lopen daalt tot wel 70%.

Anti-slip zwemsokken voor kinderen en volwassenen

Zwemsokken van Nabaiji verkopen we bij Decathlon voor zowel kinderen als volwassenen. De zwemsokjes voor kinderen beginnen bij maat 24-26 en gaan door tot maat 33-35. De maten van zwemsokken voor volwassenen gaan van maat 36-38 en stoppen bij maat 42-44. Voor kinderen hebben we anti-slip zwemsokken in roze met wit, blauw met wit en in wit (latex). De anti-slip sokken voor dames of heren zijn in zwart of wit (latex) verkrijgbaar. Zwemsokken zijn ook uitermate geschikt om op een heet (zand)strand te lopen. Ze beschermen je voeten tegen de warmte van het zand, zonder in te leveren op loopgemak. Let op: zwemsokken beschermen niet net zo goed als waterschoenen tegen bijvoorbeeld scherpe stenen, schelpen of stukjes glas op het strand.