Zeiljassen kinderen

Zeiljassen kinderen

Wil je een zeiljas voor kinderen kopen? We hebben verschillende kinder zeiljassen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De zeiljassen voor kinderen zijn warm en waterdicht. Dit zorgt ervoor dat de kinderen met deze zeiljassen goed beschermd zijn tegen regen, golven en wind. Combineer een van de zeiljassen met een zeilbroek voor kinderen en zeillaarsjes. Bestel jouw nieuwe kinder zeiljas bij Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Sticker
Kleur
Prijs
4.8/5 Op basis van 947 reviews

Zeiljassen kinderen

Bij Decathlon vind je een goed doordacht assortiment aan zeiljassen voor kinderen. Als het gaat om kinderen die zeilen is een kinder zeiljas essentieel. Tijdens het zeilen is er voor iedereen een kans om nat te worden of in slechte weersomstandigheden terecht te komen. Het maakt niet uit of je zoon of dochter voor het eerst op zeilkamp gaat of wekelijks bij een zeilschool lessen krijgt en al veel ervaring heeft. Een goede zeiljas voor jongens of meisjes is een must! De zeiljassen voor kinderen zijn multifunctioneel. Vaak worden de zeiljassen voor kinderen namelijk ook gebruikt als regenjassen en tijdens andere wateractiviteiten. De kinder zeiljassen zitten namelijk met de hoge waterbestendigheid en winddichtheid zo goed in elkaar dat ze vanuit alle hoeken nat kunnen worden. Perfect voor een spelend kind dus!

Belangrijk voor een kinder zeiljas

Vaak worden de zeiljassen voor kinderen dagelijks gebruikt om in naar school te gaan, in de tuin te spelen, of om mee op de fiets te zitten. Dit maakt een zeiljas voor kinderen een essentieel product voor tijdens het zeilen maar ook gedurende het dagelijks leven. Daarom is het bij het kopen van een kinder zeiljas, goed om op een aantal dingen te letten.1. Kan mijn kind de jas makkelijk aan en uit trekken. Vaak zijn kinderen alleen op school of aan het buitenspelen, waardoor er niet altijd iemand in de buurt is om te helpen met de kinder zeiljas aan en uit te trekken. 2. Sluit de kinder zeiljas gemakkelijk. Het kan zijn dat een rits voor een kind best lastig is. Vandaar dat het belangrijk is om samen te kijken of de rits gemakkelijk dicht gaat. 3. Bewegingsvrijheid. Kinderen bewegen (gelukkig) vaak en veel, hierdoor is het erg belangrijk dat een goede zeiljas veel bewegingsvrijheid biedt. Nu wisselt dit natuurlijk per jas, kijk daarom tijdens het passen of de kinder zeiljas comfortabel en flexibel is. Kortom een zeiljas voor kinderen moet kinderspel zijn!

De Decathlon zeiljassen voor kinderen

Onze zeiljassen voor kinderen zijn in eerste instantie ontworpen voor het uitoefenen van verschillende watersporten. Hierdoor zijn de kinder zeiljassen licht van gewicht, wind - en waterdicht en flexibel. Echter begrijpen wij dat onze zeiljassen voor kinderen ook echt geschikt zijn voor het dragen gedurende het dagelijks leven. Onze kinder zeiljassen voldoen volledig aan de belangrijke punten die hierboven zijn genoemd en daarnaast hebben ze ook nog een goed bedekkende capuchon en zijn de zeiljassen voor kinderen voorzien van een hoge kraag. Onze kinder zeiljassen zijn beschikbaar in de maten 5 ™ 15 jaar, in veel verschillende kleuren.

Je zeiljas voor kinderen onderhouden

Het op de juiste manier onderhouden van je zeiljas voor kinderen, zorgt ervoor dat de levensduur van de jas wordt verlengt. Nu raden we je wel aan om een waterafstotende jas niet te vaak te wassen en echt alleen wanneer dit nodig is. Bekijk hieronder de stappen om jouw kinder zeiljas op de juiste manier te wassen:

  • Sluit alle ritsen en kleppen, maak de zakken leeg en keer de kinder zeiljas binnenstebuiten om deze zo te wassen.
  • Je kunt de zeiljas voor kinderen vervolgens wassen met een synthetisch programma in de wasmachine op 30°C of 40°C. Let op! Voeg geen wasverzachter toe naast je gebruikelijke wasmiddel. Kies daarnaast voor een overvloedige spoeling (of spoel twee keer) aan het einde van het wasprogramma om de laatste sporen wasmiddel te verwijderen.
  • Laat de kinder zeiljas vervolgens aan de lucht drogen. Stop hiernaar nog kort (10-15 minuten) de jas in de droger, op een programma voor synthetische stoffen.
Naast zeiljassen hebben wij ook leuke bijpassende zeillaarsjes en zeilbroeken. Net zoals onze kinder zeiljassen, zijn deze perfect voor dagelijks gebruik.