Zeiljassen dames

Zeiljassen dames

Wil je een zeiljas voor dames kopen? We hebben een groot aanbod dames zeiljacks met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons assortiment bestaat uit offshore, softshell, en warme zeiljassen voor dames. Het grootste verschil tussen zeiljassen voor mannen en zeiljassen voor vrouwen, is dat voornamelijk de pasvorm gebaseerd is op het vrouwelijke lichaam. Aangezien dat het voornamelijke verschil is, zijn er ook unisex zeiljacks. Onze dames zeiljassen zijn ideaal te combineren met onze zeilbroeken voor dames, bootschoenen en zeilpolo's. Bestel jouw nieuwe dames zeiljas bij Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Sticker
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 3263 reviews

De ideale zeiljassen voor dames

Een dames zeiljas is essentieel voor elke vrouwelijke zeiler. Of je nu langs de kust, offshore, of regatta zeilt, een zeiljas voor dames beschermt je tegen de soms extreme weersomstandigheden die je tijdens de boottochten tegenkomt. De dames zeiljassen van Tribord, worden ontworpen in ons Sailing Lab in Frankrijk, waar al onze zeilpakken door veel verschillende testen heen moeten voor dat ze bij ons in de winkel terecht komen. Daarnaast zijn ze perfect afgestemd op de behoeften van degenen die op zee zeilen. Er zijn een aantal focuspunten waar onze zeiljassen voor dames aan moeten voldoen; 1. Betrouwbaarheid, het allerbelangrijkste is dat de gebruiker onze producten vertrouwd en zeker als het om een sport zoals zeilen gaat. Je wilt niet onverwachts op het water zitten met een koud en nat pak. Door de vele jaren ervaring en gebruikers binnen de sport, weten we ondertussen dat onze zeiljassen voor dames echt betrouwbaar zijn en kwalitatief goed. 2. Flexibiliteit, bewegen, klimmen en klauteren op de boot is voor veel zeilers geen onbekend fenomeen. Vandaar dat ons eigen merk Tribord, er bij elke zeiljas voor dames op heeft gelet dat deze flexibel en comfortabel is zodat er gemakkelijk in bewogen kan worden. 3. Ademen. Een dames zeiljack waarin wordt gesport, vraagt ook om een jas die goed ademt en transpiratievocht dat op de juiste manier wordt afgevoerd. Van dames windjacks tot dames zeiljassen, ontdek hier ons assortiment dat specifiek is ontworpen voor vrouwelijke zeilsters.

Haal jouw Helly Hansen zeiljack voor dames in huis

Of je nu een paar keer per jaar of vaker vaart, het is essentieel om het juiste zeiljack in huis te hebben. Zoals eerder benoemd is een zeiljack voor dames bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en bevorderd deze tegelijkertijd ook de afvoer van transpiratievocht. Daarnaast zijn onze zeiljacks zo ontworpen dat er gemakkelijk nog twee lagen onder kunnen: een eerste laag zoals onze zeil thermokleding en een tweede laag met bijv. Een softshell of fleece. Naast ons eigen passie merk Tribord, werken we bij Decathlon ook met partners die hun producten bij ons verkopen. Zo hebben wij op dit moment ook zeiljassen voor dames van het merk Helly Hansen. Helly Hansen is niet meer weg te denken uit de zeilwereld en aangezien wij dé sport oplossing van Nederland willen worden, vindt Decathlon het belangrijk om voor ieder wat wils aan te bieden. Haal daarom jouw Helly Hansen dames zeiljas vandaag nog bij Decathlon

Hoe kies jij je zeiljas dames?

De keuze van je zeiljas is voornamelijk gebaseerd op waar je de zeiljas wilt gebruiken. Als je een aantal keer per jaar gaat zeilen in de buurt van de kust of rustig water, ga dan bijv. Voor onze 100-serie of dames zeiljack. Dit beschermt je tegen regen en opspattend water, zonder dat je uitgerust bent met de nieuwste innovaties en hier de prijs voor betaald. Zeil je wat vaker maar niet intensief? Dan is een dames zeiljas van de 500-serie perfect voor jou! Ben je echt een fanatiek zeiler die niet van de boot is weg te denken? Bekijk dan onze offshore dames zeiljassen van de 900-serie. De high-end offshore dames zeiljas is uitgerust met 1 zak op de buik en 1 steekzak die met elkaar verbonden zijn, met rits en fleece. Daarnaast heeft het ook een reflecterend deel om veilig te varen, zelfs wanneer de helderheid laag is en waterdichte sluitingen voor perfecte waterdichtheid. Daarnaast is dit zeiljack voor dames op veel verschillende manieren te verstellen.Wanneer je wedstrijdzeilt, is het natuurlijk van groot belang dat jouw dames zeiljas de juiste bewegingsvrijheid biedt om de verschillende manoeuvres snel en soepel uit te voeren. Kies in dit geval voor een dames zeiljack, die licht, ademend en speciaal ontworpen is voor wedstrijdzeilen

Je dames zeiljack onderhouden

Het op de juiste manier verzorgen van je zeiljas voor dames, zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengt. Daarnaast is het op de juiste manier schoonmaken ook een essentiële stap om de waterafstotendheid van de dames zeiljas te behouden. Bekijk hieronder het stappenplan:

  • Zorg ervoor dat je alle sluitingen sluit en alle accessoires verwijderd die niet bedoeld zijn om gewassen te worden.
  • Je kunt de dames zeiljas vervolgens binnenstebuiten reinigen met een synthetisch programma in de wasmachine op 30°C of 40°C. Let op! Voeg geen wasverzachter toe naast uw gebruikelijke wasmiddel. Kies daarnaast voor een overvloedige spoeling aan het einde van het wasprogramma om de laatste sporen wasmiddel te verwijderen.
  • Laat het zeiljack voor dames vervolgens aan de lucht drogen. Als, ondanks deze voorzorgsmaatregelen, het water na het wassen niet langer op de dames zeiljas blijft zitten, kun je een spray kopen om je waterafstotendheid te behouden.

Tot slot, om het hele gezin uit te rusten voor aankomend zeilseizoen hebben wij verschillende zeilkleding voor dames, heren en kinderen. Bekijk ook onze zeiljassen voor heren en onze zeiljassen voor kinderen