Zeilbroeken heren

Zeilbroeken heren

Wil je een zeilbroek voor heren kopen? Of je nu zeilt in extreem weer of mooi weer, je vindt bij ons hoe dan ook een heren zeilbroek die bij jou past. In onze online zeilwinkel vind je een breed aanbod aan lange en korte zeilbroeken voor heren. Bekijk ook onze zeiljassen voor heren en heren bootschoenen voor een compleet zeilpak. Haal jouw nieuwe heren zeilbroek bij Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 2219 reviews

Zeilbroeken voor heren van Decathlon

Het is ondenkbaar om de zeilboot op te gaan zonder jezelf uit te rusten met een goede waterdichte heren zeilbroek. Aan boord van een boot draagt een goede zeilbroek actief bij aan je comfort doordat het je beschermt tegen soms ruige invloeden van buitenaf. Om een optimale ervaring te garanderen heeft Decathlon een ruim aanbod aan zeilbroeken voor heren ontwikkeld, die toch betaalbaar zijn. Daarnaast hebben we ook nog verschillende grote merken in ons assortiment, waaronder Helly Hansen die ook verschillende heren zeilbroeken aanbiedt. De waterdichte heren zeilbroek Sailing 100, is de eerste technische prijs in ons assortiment. Deze is ontworpen door ons eigen merk Tribord voor diegenen die een paar keer per jaar met zeilen en graag een zeilbroek meewillen. Daarnaast is onze 100-serie ook perfect om te dragen als regenbroek, tijdens het fietsen of wandelen. Het andere uiterste is de 900-serie van Tribord. Deze heren zeilbroeken zijn ontworpen met een ademende drieelaagse stof, die urenlang moeilijke weersomstandigheden kan doorstaan. Dit betekent dat deze broeken echt gemaakt zijn voor fanatieke zeilers en offshore zeilers. De wereldberoemde zeiler Yannick Bestaven is zelfs een promotor en adviseur van Tribord en de offshore serie

Waterdichte, waterafstotende en ademend

Waterdicht en waterafstotend zijn twee sleutelwoorden voor onze heren zeilbroeken. Zelfs bij hevige regenval zijn de heren zeilbroeken van ons en onze partners ontworpen om je onder alle omstandigheden droog te houden. Dankzij het waterafstotend vermogen lopen de waterdruppels van de broek af in plaats van erin te dringen. Door droog te blijven, voorkom je dat je het koud krijgt en kun je je activiteit op zee enkele uren voortzetten. Om de effectiviteit op het gebied van waterdichtheid te garanderen, worden zeilbroeken van ons merk Tribord onder krachtige regensimulators getest. Ademende zeilbroeken om je warm te houden op de boot. De ontwerpers van Decathlon hebben de nadruk gelegd op het ademend vermogen van de heren zeilbroeken. Deze eigenschap is essentieel voor producten die bestemd zijn voor het beoefenen van de zeilsport. Het is ademende aspect van de stof zorgt ervoor dat het kledingstuk het vocht kan afvoeren. Het vocht wordt met name door transpiratie gegenereerd. De norm ISO 11092 bepaald het niveau van deze eigenschap. Dus om te controleren of een heren zeilbroek ademend is, is het noodzakelijk om de RET of verdampings weerstand te meten. Volgens deze norm worden de twee- of drielaagse heren zeilbroeken van tribord als ademend of zelfs zeer ademend beschouwd, met RET’s van minder dan 15.De heren zeilbroeken van Decathlon zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Op de zeilbroeken zit versterking om de delen van het lichaam die in contact staan met het dek (Knieën, billen en onderbenen), de vele wrijvingen te laten weerstaan. Deze specifieke inzetstukken voegen ook een dosis comfort toe aan het product. Daarnaast hebben een aantal heren zeilbroeken een “dropseat”-systeem, hiermee kan je jezelf op natuurlijke wijze ontlasten zonder dat je de kleding uit moet trekken.

Bermuda heren

Naast de lange zeilbroeken, bieden wij ook in ons assortiment bermuda’s voor heren aan. Heren bermuda shorts zijn iets langer dan een reguliere short en komen tot net boven de knie. Deze broeken hebben hun naam te danken aan de populariteit die ze hadden in Bermuda. Met deze korte zeilbroek voor heren, sta je met mooi weer lekker op het dek of ga je eten in de haven. Daarnaast zijn de korte zeilbroeken voor heren stijlvol en gemaakt van elastisch materiaal om er nog actief in te kunnen bewegen.

Hoe maak je jouw heren zeilbroek schoon?

Het op de juiste manier verzorgen van je zeilbroek voor heren, zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengt. Daarnaast is het op de juiste manier schoonmaken ook een essentiële stap om de waterafstotendheid van de heren zeilbroek te behouden. Bekijk hieronder het stappenplan:

  • Zorg ervoor dat je alle sluitingen sluit en alle accessoires verwijderd die niet bedoeld zijn om gewassen te worden.
  • Je kunt de heren zeilbroek vervolgens binnenstebuiten reinigen met een synthetisch programma in de wasmachine op 30°C of 40°C. Let op! Voeg geen wasverzachter toe naast uw gebruikelijke wasmiddel. Kies daarnaast voor een overvloedige spoeling aan het einde van het wasprogramma om de laatste sporen wasmiddel te verwijderen.
  • Laat de zeilbroek van heren aan de lucht drogen om vervolgens ongeveer een uur terug in de droger te doen om de waterafstotendheid weer te activeren. Indien nodig is het mogelijk om een spray te gebruiken om je heren zeilbroek na het wassen waterafstotend te maken.
Tot slot, om het hele gezin uit te rusten voor aankomend zeilseizoen hebben wij verschillende zeilkleding voor dames, heren en kinderen. Bekijk ook onze zeilbroeken voor vrouwen en onze zeilbroeken voor kinderen