Zeilbroeken dames

Zeilbroeken dames

Wil je een zeilbroek voor dames kopen? Of je nu zeilt in extreem weer of mooi weer, je vind bij ons hoe dan ook een dames zeilbroek die bij jou past. In de online zeilwinkel vind je een breed aanbod aan dames zeilbroeken voor verschillende zeil disciplines. Bekijk ook ons aanbod dames zeiljassen en bootschoenen voor dames voor een compleet zeilpak. Haal jouw zeilbroek voor dames bij Decathlon!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 414 reviews

De zeilbroek voor dames vind je bij Decathlon

Het is ondenkbaar om de zeilboot op te gaan zonder jezelf uit te rusten met een goede waterdichte dames zeilbroek. Aan boord van een boot draagt zo’n zeilbroek voor dames actief bij aan je comfort doordat het je beschermt tegen soms gewelddadige invloeden van buitenaf. Om een optimale ervaring te garanderen heeft Decathlon een ruim aanbod aan dames zeilbroeken ontwikkeld, die toch betaalbaar zijn. Daarnaast hebben we ook nog verschillende grote merken in ons assortiment, waaronder Helly Hansen zeilbroeken voor dames. De waterdichte dames zeilbroek Sailing 100, is de eerste technische prijs in ons assortiment. Deze zeilbroek voor dames is ontworpen voor diegenen die een paar keer per jaar met stormachtig weer zeilen. Aan de andere kant, hebben wij de offshore 900 dames zeilbroek. Deze zeilbroek voor dames is ontworpen met een ademende drieelaagse stof, die urenlang moeilijke weersomstandigheden kan doorstaan.

Waterdichte, waterafstotende en ademende dames zeilbroeken

Waterdicht en waterafstotend zijn twee sleutelwoorden voor onze dames zeilbroeken. Zelfs bij hevige regenval zijn de zeilbroeken voor dames van Decathlon inderdaad ontworpen om je onder alle omstandigheden droog te houden. Dankzij de waterafstotendheid lopen de waterdruppels van de dames zeilbroek af in plaats van erin te dringen. Door droog te blijven, voorkom je dat je het koud krijgt en kun je je activiteit op zee enkele uren voortzetten. Om de effectiviteit op het gebied van waterdichtheid te garanderen, wordt een dames zeilbroek van ons merk Tribord onder een krachtige regensimulators getest. Ademende dames zeilbroeken om je warm te houden op de boot. De ontwerpers van Decathlon hebben de nadruk gelegd op het ademend vermogen van een dames zeilbroek. Deze eigenschap is essentieel voor producten die bestemd zijn voor het beoefenen van de zeilsport. Het is het ademende aspect van de gebruikte stof in de dames zeilbroek, die ervoor zorgt dat het kledingstuk de vochtigheid kan afvoeren. Dit vocht wordt met name door transpiratie gegenereerd. De norm ISO 11092 bepaald deze eigenschap. Dus om te controleren of een zeilbroek voor dames ademend is, is het noodzakelijk om de RET of verdamping weerstand te meten. Volgens deze norm worden de twee- of drielaagse dames zeilbroeken van tribord als ademend of zelfs zeer ademend beschouwd, met RET’s van minder dan 15.De zeilbroeken voor dames van Decathlon zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Op deze dames zeilbroeken zit versterking om de delen van het lichaam die in contact staan met het dek (Knieën, billen en onderbenen), de vele wrijvingen te laten weerstaan. Deze specifieke inzetstukken voegen ook een dosis comfort toe aan het product. Daarnaast hebben een aantal dames zeilbroeken een “dropseat”-systeem, hiermee kan je jezelf op natuurlijke wijze ontlasten zonder je kleding uit te hoeven doen.

Korte zeilbroeken voor dames

Naast de lange zeilbroeken voor dames, bieden wij ook in ons assortiment korte zeilbroeken voor dames aan. Met deze korte zeilbroek voor dames, sta je met mooi weer lekker op het dek of ga je eten in de haven. Daarnaast zijn de korte zeilbroeken voor dames gemaakt van elastisch materiaal om er wel actief in te kunnen bewegen.

Hoe maak je jouw dames zeilbroek schoon?

Het op de juiste manier verzorgen van je dames zeilbroek, zorgt ervoor dat de levensduur wordt verlengt. Daarnaast is het op de juiste manier schoonmaken ook een essentiële stap om de waterafstotendheid van de dames zeilbroek te behouden. Bekijk hieronder het stappenplan:

  • Zorg ervoor dat je alle sluitingen sluit en alle accessoires verwijderd die niet bedoeld zijn om gewassen te worden.
  • Je kunt de dames zeilbroek vervolgens binnenstebuiten reinigen met een synthetisch programma in de wasmachine op 30°C of 40°C. Let op! Voeg geen wasverzachter toe naast uw gebruikelijke wasmiddel. Kies daarnaast voor een overvloedige spoeling aan het einde van het wasprogramma om de laatste sporen wasmiddel te verwijderen.
  • Laat de dames zeilbroek aan de lucht drogen om vervolgens ongeveer een uur terug in de droger te doen om de waterafstotendheid weer te activeren. Indien nodig is het mogelijk om een spray te gebruiken om je dames zeilbroek na het wassen waterafstotend te maken.
Tot slot, om het hele gezin uit te rusten voor aankomend zeilseizoen hebben wij verschillende zeilkleding voor dames, heren en kinderen. Bekijk ook onze zeilbroeken voor mannen en onze zeilbroeken voor kinderen