Trimlijnen

Trimlijnen

Op zoek naar veelzijdige boot lijnen? Bij Decathlon bieden we een aantal boot lijnen aan die geschikt zijn voor allerlei schiemanswerk aan boord. De boot lijnen zijn in verschillende kleuren beschikbaar zodat deze goed te onderscheiden zijn aan de mastvoet. Deze boot lijnen kunnen gebruikt worden als trimlijn, sleeplijn of val. Drie belangrijke aspecten van de boot lijnen is de soepelheid, het gemakkelijke pakken en opbergen en de sterkte. Bekijk ook onze boot navigatie voor allerlei handige tools op zee en ons opblare zeilboot voor een toegankelijke zeilervaring.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 328 reviews

Lijnen zeilboot

Decathlon heeft een ruime selectie aan zeillijnen van Tribord, om je zeilboot vaarklaar te maken! Zo hebben we vallijnen in verschillende diktes, zodat er altijd een zeilboot lijn bij zit die in je mast past. Daarnaast zijn de schoten en vallijnen ook goed slijtvast, je kan ze prima gebruiken in combinatie met blokken of een lier. Daarnaast verkopen we ook ankerlijnen en een landvast (aanmeer touw) om je zeilboot mee vast te leggen. En speciaal voor het slepen, bijvoorbeeld van kleine zwaardbootjes, hebben we een drijvende sleeplijn beschikbaar. Wil je je zeilboot lijnen gematcht hebben met je kussentjes of kleur van je boot? Bij ons heb je een ruime keuze in boot lijnen in veel verschillende kleuren!

Boot lijnen kopen

Ga je bij ons boot lijnen kopen? Let bij het kopen van een lijn goed op de dikte van de lijn, zeker als deze de mast in gaat of door een blok gaat. Gooi je oude boot lijnen daarom niet weg voordat je nieuwe hebt gekocht, dan kan je altijd nakijken welke dikte je nodig hebt. Wil je je oude boot lijn vergelijken met je nieuwe? Kijk dan van te voren of de boot lijnen die jij op het oog hebt in jouw dichtsbijzijnde winkel beschikbaar is en kom langs! Bedenk bij het kopen van een boot lijn of de gekozen lijn geschikt is waarvoor jij hem wilt gebruiken, dat voorkomt problemen achteraf. We verkopen namelijk veel verschillende boot lijnen die voor verschillende doeleinden zijn ontworpen. Boot lijnen kopen doe je voordelig bij Decathlon! Bij ons kan je al een boot lijn kopen vanaf € 6.99! Boot lijnen kopen voor de beste prijs-kwaliteit kan bij Decathlon!