Zeiljassen

Zeiljassen

Wil je een zeiljas kopen? In de online zeilsport winkel van Decathlon vind je een ruim assortiment aan heren, dames en kinder zeiljassen. Of je nu voor het eerst gaat zeilen of een doorgewinterde zeiler bent, wij hebben een Tribord zeiljas voor jou! Bekijk ook ons aanbod zeilmateriaal voor o.a. drijfvesten voor het zeilen en zeilboot lijnen en accessoires.
Terug naar artikelen
Geslacht
Zeil Discipline
Levertijd
Prijscategorie
48 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 5214 reviews

  Zeiljack

  De weersomstandigheden kunnen tijdens het zeilen erg wisselend zijn. Het is daarom van belang een goed en waterdicht zeiljack te dragen. Een zeiljack houdt je warm en droog bij koud en nat weer. Bij hij uitzoeken van een zeiljas raden we je aan vooral te letten op het kiezen van de juiste maat. Als je zeiljack te groot is zal het je niet zo goed warm kunnen houden als een jack dat zich goed op je lichaam aansluit. Een te kleine zeiljas is ook niet gewenst omdat je je hierdoor minder beweegbaar bent en minder snel op de boot kunt handelen. Vergeet niet bij het kopen van een zeiljack dat je bij koud weer extra lagen onder je zeiljas draagt, dus daar moet nog voldoende ruimte voor zijn.

  Tirbord zeiljas

  Decathlon heeft voor iedereen een geschikte Tribord zeiljas. We hebben waterdichte zeiljassen voor kinderen en volwassenen. Onze zeiljassen zijn geschikt voor iedere type zeiler. We hebben zeiljassen voor open boot zeilen en we hebben de perfecte offshore zeiljas. Al ons zeilmateriaal is ontwikkeld door ons eigen zeilmerk Tribord. Elke Tribord zeiljas is ontwikkeld én getest door ervaren zeilers. Als je zeiljas nat geworden is adviseren we om de Tribord jas goed te laten drogen en vervolgens te bewaren op kamertemperatuur. Probeer de jas zo min mogelijk te wassen om de waterdichtheid te kunnen blijven behouden. Onze Tribord zeiljassen zijn uiteraard ook geschikt om dagelijks te gebruiken als regenjas, aangezien de jassen goed waterdicht zijn en veel bewegingsvrijheid biedt. Daarom zijn ze bijvoorbeeld ook erg fijn te gebruiken op de fiets.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen