Yoga accessoires

Yoga accessoires

Ben jij op zoek naar een yoga accessoire? Decathlon heeft een ruime keuze aan accessoires zoals een yogariem, bolster en een duurzame yogadeken. Kijk ook eens naar het assortiment yoga broeken en yogamatten.
Terug naar artikelen
Type
Levertijd
Kleur
Prijs
5 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 392 reviews

  Waarvoor dient yoga accessoires?

  Iedereen die een bepaalde vorm van yoga beoefend heeft baat bij het gebruik van yoga accessoires. Een yogablok helpt om vorderingen te maken in de houdingen. Kan ook het kussen of de zafu vervangen tijdens meditatie of de diamanthouding om de enkels te verlichten. Yogastudio's bieden vaak matjes aan, maar aangezien yoga op blote voeten wordt beoefend, is het hygiënischer om een yogahanddoek mee te nemen als je je eigen matje niet mee kunt nemen. De riem helpt je om verder te gaan in je houdingen of om de benen goed samen te houden in bijvoorbeeld de tanghouding. Door de gesp is de riem snel verstelbaar en de stof voelt aangenaam aan.

  Het yoga-assortiment:

  Het volledige assortiment is ontworpen met het oog op comfort, essentieel bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, opdat je yogasessies een moment van ontspanning en plezier blijven. Zo kun je je optimaal concentreren op je houding en ademhaling. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.

  Waarom aan yoga doen?

  Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Je wordt leniger, sterker en vitaler. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen