Viskoffer

Viskoffer

Jij organiseert straks al je visspullen in een van onze viskoffers. Onze viskoffers zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Laten vallen is dus geen probleem. We hebben simpele viskoffers voor de beginners maar ook grote viskoffers voor de vissers met veel visspullen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Sport Group
Merk
Prijs
4.6/5 Op basis van 4624 reviews

Stevige viskoffers van Decathlon

Bij Decathlon hebben we diverse soorten viskoffers in het assortiment. Onze viskoffers worden uitvoerig getest om hun stevigheid te garanderen. Zo is er de valtest waarbij we de viskoffer van 1 meter op beton laten vallen. Dit moeten onze viskoffers kunnen hebben. Verder wordt ook het openen en sluiten getest. Sommige viskoffers worden tot wel 150 keer geopend om het deksel te testen.

Waar let je op bij het kopen van viskoffers?

Waar moet je nou op letten bij het aanschaffen van jouw volgende viskoffer? Allereerst is het belangrijk dat de viskoffer gemaakt is van materiaal wat tegen weekmakers kan. Zo weet je zeker dat je softbaits erin opgeborgen kunnen worden. Daarnaast is een stukje stevigheid wel zo fijn voor je viskoffer. Zoals eerder al gezegd worden onze viskoffers met een valtest getest. Daarnaast wordt ook elke viskoffer getest op openen en sluiten. Hierdoor kunnen we die stevigheid garanderen!

De opbergmogelijkheden zijn ook belangrijk. Wil je bijvoorbeeld 2 laatjes of 4 laatjes? Er zijn ook laatjes met tussenschotjes. Deze kun je naar wens verwijderen en plaatsen. De grootte van de vakjes kun je door de tussenschotjes helemaal zelf bepalen. Hierdoor wordt het organiseren van je viskoffer wel heel gemakkelijk! Vind je de laatjes toch niet fijn, kies dan voor een viskoffer met tackleboxes in plaats van laatjes. Berg bijvoorbeeld al je haakjes, dobbers en lijn veilig op in je viskoffer. Zo ben je nooit meer iets kwijt als je naar de waterkant wilt!

Neem af en toe ook zeker de tijd om je viskoffer een goede reinigingsbeurt te geven. Vaak is het in je viskoffer na een aantal vissessies niet meer zo opgeruimd. Haal daarom eens in de zoveel tijd al je spullen eruit en leg ze op een doek. Laat alles goed drogen, sowieso na elke keer vissen. Ga vervolgens met een vochtige doek door je viskoffer en verwijder al het vuil. Dan komt het leuke werk, alles perfect organiseren in je viskoffer!

Viskoffer met inhoud kopen

Op zoek naar viskoffers met inhoud? Deze hebben wij ook in het assortiment. We hebben voor elke visserij kleine viskoffers met hengelsportmateriaal. Dit gaat van startersets tot aan gevorderde sets. Deze kleine viskoffers, ook wel tackleboxes genoemd, kun je eventueel opbergen in een vistas of grotere viskoffer. Je kan natuurlijk ook een tacklebox aanschaffen en zelf voor de inhoud zorgen. Soms is een avondje je vismateriaal organiseren in je viskoffer heerlijk. Met een bakje koffie erbij en VisTV op de achtergrond!

Viskoffer met rugleuning

Op zoek naar een stevige viskoffer om op te zitten? Ook deze hebben we voor je! Deze viskoffers met rugleuning worden ook wel zitkisten genoemd. Hier zitten dan laatjes in om al je visspullen in op te bergen. Wat ook handig is aan deze viskoffers is dat er een schouderriem aan bevestigt zit. Hierdoor kan je hem makkelijk meenemen naar de waterkant. Ook zijn ze erg stevig en wat hoger dan een normale viskoffer. Hierdoor is de zithoogte ideaal voor het vissen. Door een viskoffer met rugleuning heb je een viskoffer en visstoel in een.