Wintermuts baby

Wintermuts baby

Een warme baby wintermuts kopen om je kleintje lekker warm te houden deze winter. Een baby verliest heel veel warmte via het hoofd, een baby muts beschermd je baby zo perfect tegen de kou. Op wintersport vakantie of in de winter van Nederland. Ook zijn peuter wintermutsen verkrijgbaar of bekijk onze ski mutsen voor volwassenen of kinderen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 613 reviews

Baby muts kopen

Koop je baby muts voor de winter eenvoudig online bij Decathlon. Het is belangrijk om tijdens de winter je baby zo goed mogelijk te beschermen tegen de kou. Of je nu in Nederland blijft of als je op wintersport gaat met je kleine, in beide gevallen komt een baby muts zeer goed van pas. De mutsen voor baby bij Decathlon zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren zoals grijs, blauw of paars. Allemaal beschermen ze naast het hoofd ook de oren zodat je baby of peuter lekker warm blijft tijdens bijvoorbeeld een wandeling door de natuur.

Muts voor baby of peuter

Onze mutsen voor baby's of peuters van het merk Lugik zijn uitermate geschikt voor de actieve kleintjes. Tijdens het lopen, op de slee, in de kinderwagen of gewoon in de tuin zijn deze baby wintermutsen ideaal voor jouw kleine. De mutsen voor baby's en peuters zijn zelfs speciaal ontwikkeld door Lugik voor een actieve winter. Lugik is namelijk het slee merk van Decathlon en test alle producten tijdens activiteiten in de Franse Alpen, zo weet jij zeker dat jouw kind voldoende berschermd is en je voor een voordelige prijs de best mogelijk baby muts koopt. Advies nodig? Vraag dan online of bezoek één van onze winkels voor een persoonlijk gesprek.