Thermo ondergoed dames

Thermo ondergoed dames

Thermo ondergoed dames kopen bij Decathlon. Dames thermokleding van Wed'ze is lekker warm en zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Dames thermo ondergoed bestaat uit een dames thermoshirt en een dames thermobroek. Er zijn verschillende diktes beschikbaar, van merinowol of synthetisch materiaal , zodat je ook tijdens de koude dagen het juiste dames thermo ondergoed kan dragen. Combineer je dames thermondergoed met warme dames skisokken. Bekijk en bestel gemakkelijk online!
Advies nodig?
Thermokleding wintersport | Het geheim van het 3 lagen systeem
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Kleur
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
4.4/5 Op basis van 10604 reviews

Thermo ondergoed dames

Thermo ondergoed voor dames kopen bij Decathlon heeft veel voordelen, zo krijg je 2 jaar garantie op al het dames thermo ondergoed. Dames thermo ondergoed heeft vaak een iets andere pasvorm, zo is het rond de middel iets meer getailleerd. Thermo ondergoed dames heeft als functie om zweet af te drijven tijdens het sporten en de warmte te behouden. Zo blijf je op de juiste temperatuur tijdens het skiën of andere sporten. Thermo ondergoed dames is de eerste laag die je direct op de huid draagt, vaak draag je er nog een tweede laag overheen en daarover eventueel een jas. Vrouwen thermo ondergoed kan bestaan uit merino wol of polyester met elastaan, elastaan maakt het dames thermo ondergoed extra flexibel voor inspanning.

Thermoshirt dames van merinowol

Thermoshirt dames van merinowol heeft als karakter dat het nog sneller vocht afvoert, zo blijft je lichaam op de juiste temperatuur tijdens inspanning. Ook houdt een thermoshirt dames van merinowol minder geurtjes vast, zo gaat het thermoshirt minder ruiken naar zweet. Dames thermoshirts hebben vaak een ademend stuk op de rug wat extra vocht afdrijft. Soms zitten er ook extra ademende vlakken onder de oksels of andere plekken waar veel vocht verloren wordt. Thermoshirt dames is er in verschillende diktes, sommige modellen ademen heel goed en sommige modellen houden meer warmte vast. Let bij een dames thermoshirt dan ook goed op de product beschrijvingen.

Thermo kleding dames kopen

Thermo kleding dames is te verkrijgen in verschillende ademende varianten, zo is sommige dames thermo kleding meer ademend dan andere producten. Let bij het kopen van thermo kleding voor dames dan ook goed op de productbeschrijving en technische specificaties van de dames thermo kleding. Een dames thermo broek draag je vaak onder een ski broek of een andere sport broek. Een dames thermo broek houdt je benen lekker warm tijdens het sporten , zonder dat de thermobroek nat wordt. Over je thermo ondergoed draag je natuurlijk een skibroek en tegen de koud is het belangrijk om je handschoenen niet te vergeten.