Skisokken dames

Skisokken dames

Skisokken dames kopen bij Decathlon. We hebben verschillende merken dames skisokken, bijvoorbeeld van ons wintersport merk Wed'ze, deze zijn erg comfortabel en warm. Kies voor dunnere skisokken voor meer gevoel in je skischoen en dikkere skisokken voor meer comfort. Koude voeten behoren tot de verleden tijd! De dames skisokken zijn in een groot aantal kleuren en modellen te koop. Bekijk en bestel gemakkelijk online!

Advies nodig?
Hoe kies ik mijn skisokken?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪MATERIAAL‬
VERKOPER
Prijs
Vanaf
44,95 -24%
33,95
44,95 -11%
39,95
44,95 -11%
39,95
32,05
Set van 2 paar skisokken Rywan
Set van 2 paar skisokken Rywan
RYWAN

Set van 2 paar skisokken Rywan

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
19,00 -10%
17,00
44,95 -11%
39,95
4.1/5 Op basis van 5503 reviews

Skisokken dames kopen

Bij Decathlon verkopen we skisokken voor dames en heren. Onze skisokken van Wedze maken geen onderscheid tussen dames en heren want deze zijn geschikt voor alle volwassen. Het dragen van dames skisokken is belangrijk om comfortabel te kunnen skiën en voor het voorkomen drukplekken en blaren door de skischoenen. Bij het kiezen van skisokken kijk je altijd naar de pasvorm, het materiaal en de dikte van de skisok. Vooral de dikte van de sok is van belang in het maken van je keuze. Een dunnere sok zorgt voor een directe overdracht van je beweging naar je skischoen terwijl een dikkere skisok meer comfort kan bieden.

Dames skisokken Decathlon

Voorkom koude voeten met de dames skisokken van Decathlon. Zorg dat je altijd een aantal paar hebt voor de wintersport, het liest voor elke dag een nieuw paar dames skisokken. Je kan online gemakkelijk filteren op kleur of merk om de skisokken te vinden die jij zoekt. Kies bijvoorbeeld voor onze Wedze skisokken, voor een voordelige prijs krijg je een hoge kwaliteit skisok! Voor advies kan je altijd terecht bij onze klantenservice, of bezoek één van onze meer dan 20 winkels door heel Nederland. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste skisokken voor dames!