Ski sjaal heren

Ski sjaal heren

Heren sjaals shop je bij Decathlon, wij bieden heren nekwamers en heren sjaals voor het skiën, snowboarden of op de fiets. Een sjaal houdt warmte vast tijdens het bewegen en zorgt ervoor dat de wind niet direct op je huid komt. Bij ons krijg je 2 jaar garantie en gratis retour, ook op al onze andere wintersport producten zoals skibrillen en ski’s. Shop jouw heren sjaal hier!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
16,95
Nekwarmer geocast
REEBOK

Nekwarmer geocast

Verkocht en verstuurd door Buffalo.nl
4.6/5 Op basis van 15581 reviews

Heren sjaal winter kopen

Koop nu gemakkelijk en snel je sjaal voor deze winter bij Decathlon. De mondmaskers schermen je gezicht en nek goed af van de koude temperaturen en bijvoorbeeld de wind. Met een sjaal voor heren, gemaakt van fleece materiaal weet je zeker dat je wam blijft in de winter.

Sjaal voor heren bij Decathlon

De heren sjaal van ons merk Wedze zijn zowel voordelig als van goede kwaliteit. Dit komt doordat Wedze exclusief onder Decathlon valt en alle producten volledig zelf ontwerpt en maakt. Een team van wintersport experts werkt hier continu aan in het onwikkelcentrum midden in de Franse Alpen. Ontdek ook de andere winter producten zoals skisokken, ski handschoenen en ski mutsen.