Ski handschoenen kind

Ski handschoenen kind

Kinderhandschoenen kopen bij Decathlon. Onze kinderhandschoenen zijn erg comfortabel en warm, koude handen behoren tot de verleden tijd! De kind handschoenen zijn in een groot aantal kleuren en modellen te koop. Gebruik de handschoenen zodra het koud is in Nederland of tijdens de wintersport! Naast onze kinder skihandschoenen hebben we ook skisokken voor kinderen en natuurlijk ski jassen voor kinderen. Shop hier handschoenen voor jouw kind!
Advies nodig?
Hoe kies ik skihandschoenen of wanten? | Decathlon.nl
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Merk
VERKOPER
Prijs
41,00
33,00
90,00
48,50
33,00
4.3/5 Op basis van 2483 reviews

Kinderhandschoenen

Kinderhandschoenen koop je bij Decathlon. Onze handschoenen zijn zeer scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Of je nu op wintersport gaat met de kinderen of in Nederland bescherming zoekt tegen de kou wanneer de winter begint, handschoenen zijn cruciaal. Bekijk daarom goed welke maat en type handschoen het beste past bij jouw kind. Daarnaast zijn de kinderhandschoenen beschikbaar in verschillende kleuren zodat er altijd een handschoen is waar jouw kind blij van wordt. Ook zijn onze kinderhandschoenen waterdicht en warm ondanks koude temperaturen.

Waterdichte kinderhandschoenen

Onze handschoenen zijn waterdicht doordat de handschoenen ontwikkeld zijn met waterafstotende en warmte vasthoudende materialen. Alle Wed'ze handschoenen hebben een waterafstotende behandeling gehad, hiermee houdt jouw kind warme handen onder koude omstandigheden. Kies daarom voor de waterdichte kinderhandschoenen van Wed'ze en ga zorgeloos de kou in!