Ski handschoenen heren

Ski handschoenen heren

Dankzij onze handschoenen voor heren hoef je tijdens de winterse maanden geen last te hebben van koude handen. Ze zijn namelijk gemaakt van degelijk kou- en vochtwerend materiaal, zodat je gewoon al je wintersportactiviteiten onbezorgd uit kunt voeren. Naast onze waterdichte herenhandschoenen, is Decathlon ook het juiste adres voor mannelijke klanten die onder meer op zoek zijn naar een winterjas voor heren, een skibroek voor heren of thermo ondergoed voor heren.
Advies nodig?
Hoe kies ik skihandschoenen of wanten? | Decathlon.nl
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Merk
VERKOPER
Prijs
€124,50
Wanten Reusch Snow Pro GTX
REUSCH

Wanten Reusch Snow Pro GTX

3.9/5 Op basis van 4320 reviews

ski handschoenen voor heren

Door de jaren heen hebben ook skihandschoenen voor heren tal van verbeteringen ondergaan die er steeds beter voor zorgen dat je handen lekker warm blijven. De tijd van wollen wanten voor heren is zo goed als voorbij. Tegenwoordig worden dat soort wanten voornamelijk van het veel warmere fleece gemaakt. Net als wanten zijn ook leren handschoenen voor heren overigens regelrechte klassiekers. Ze hebben tegenwoordig natuurlijk wel een hedendaagse modieuze snit, waarbij de lengte van de handschoen niet uit het oog is verloren. Hierdoor zorgen ook de leren skihandschoenen voor heren in ons assortiment ervoor dat ijskoude wind en sneeuw geen schijn van kans maken om je handen af te laten koelen. De moderne uitstraling van skihandschoenen voor heren zien we overigens terug in alle varianten die we te koop aanbieden. Verder kunnen we je verzekeren, dat een groot deel van onze collectie skihandschoenen voor heren gewatteerd is met geruwd tricot dat een dichtheid heeft van 150 gram per m2. In combinatie met de waterafstotende stof zorgt dat voor een optimale bescherming tegen kou en nattigheid van buitenaf. Die dichtheid van het gewatteerde materiaal betekent overigens niet dat je moeilijk je handen kunt bewegen als ze eenmaal in dit type handschoenen verstopt zitten. Integendeel! Je kunt probleemloos al je vingers gebruiken en bijvoorbeeld je skistokken stevig vasthouden, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Menig handschoenenpaar in ons assortiment is daarnaast voorzien van polyurethaan in de handpalmen, zodat je profiteert van extra bescherming bij eventuele valpartijen. De ruime keuze aan verschillende typen zorgt er tenslotte voor dat er altijd wel herenhandschoenen in ons assortiment te vinden zijn die goed aansluiten op je persoonlijke wensen.

Kwalitatief hoogwaardige heren skihandschoenen

Wie ons aanbod aan skihandschoenen voor heren in onze webshop doorneemt, zal al snel opmerken dat de overgrote meerderheid van het merk Wed’ze is. Dit merk is het huismerk van Decathlon en geeft je daardoor de absolute garantie dat je een product van hoge kwaliteit in huis haalt. Bij onze huismerkhandschoenen kun je er zeker van zijn, dat we vanaf de eerste ontwikkeling tot aan het moment dat ze online en in onze winkels te koop worden aangeboden doorlopend de vinger aan de pols houden. Op die manier zorgen we ervoor dat onze klanten ook echt over de allerbeste producten kunnen beschikken. We zijn in het volledige traject rechtstreeks betrokken bij het design en de fabricage en onderwerpen al onze fleece-, gewatteerde en leren handschoenen voor heren daarnaast aan uitgebreide tests. Doorstaan bepaalde typen skihandschoenen voor heren deze strenge voorselectie niet, dan mogen ze geen deel uitmaken van ons assortiment. We zijn zo zeker van de hoge kwaliteit van al onze wintersportartikelen, dat we er 2 volledige jaren garantie op geven. Sterker nog, je mag wat ons betreft je bij Decathlon nieuw aangeschafte ski handschoenen voor heren een jaar lang uitproberen. Blijkt tijdens het eerste gebruiksjaar dat je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, dan kun je deze aan ons retourneren of bij een van onze 19 winkels in Nederland inleveren en betalen we het aankoopbedrag aan je terug. Kortom, fleece-, gewatteerde of leren skihandschoenen voor heren bij Decathlon kopen pakt gegarandeerd positief voor je uit. Check nu ons volledige aanbod in onze webshop.