Handschoenen baby

Handschoenen baby

Baby handschoenen houden de handjes van je kind lekker warm in de winter of op de piste in de sneeuw. De warme baby wanten en warme baby handschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren roze of blauw. Ook peuter handschoenen en peuter wanten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Houdt je baby lekker warm met de baby handschoenen en bekijk ook onze ski handschoenen voor volwassenen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 555 reviews

Handschoenen baby kopen

Met de handschoenen voor baby's of peuters van Decathlon heeft jouw kind geen koude handen en vingers meer. Er is niks zo vervelend als koude vingers bij jouw kleintje, terwijl dit makkelijk te voorkomen is met onze baby of peuter handschoenen. We hebben verschillende kleuren en type babywanten, bijvoorbeeld in het blauw met roze of of blauw met geel. Ook hebben we baby handschoenen met een speciaal klik systeem om deze te bevestigen aan de speciaal hiervoor ontworpen baby winterjassen.

Babywanten Decathlon

De babywanten van Decathlon hebben verschillende voordelen zoals een leash om de wanten om de pols te kunnen doen, hierdoor raakt jouw baby of peuter de handschoenen niet meer kwijt. Ook zijn de baby wanten waterafstotend zodat water alleen in extreme omstandigheden door de handschoen kan dringen. De babywanten zijn getest in echte omstandigheden met sneeuw zodat jij zeker weet dat je de juiste baby handschoenen koopt voor je kind. Koop de baby handschoenen of wanten gemakkelijk online en profiteer van 2 jaar garantie op al onze producten.