Toerski's

Toerski's

Toerski's kopen bij Decathlon. Onze toerski's worden ontworpen door experts in de Franse Alpen en uitvoerig getest door deze experts. Doordat wij de gehele keten in eigen beheer hebben kunnen wij onze toerski's zo goedkoop aanbieden met dezelfde hoogwaardige kwaliteit als onze A merken zoals Salomon, Head, Rossignol etc. Blijf ook warm tijdens het toerskiën met onze thermo kleding en skisokken. Op onze toerski's zit 2 jaar garantie en gratis retour, shop hier de toerski's die bij je passen!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
‪SKI WAIST WIDTH‬
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
Prijs
599,99
699,99
4.6/5 Op basis van 322 reviews

Toerski’s

Toerskiën wordt steeds populairder onder wintersporters en is daarmee sterk in opkomst. Wil jij nou ook gaan Toerskiën? Dan ben je bij Decathlon op de juiste plek voor toerski's. Kenmerken van de toerski’s zijn een lichter gewicht, speciale bindingen met scharnieren en de mogelijkheid om stijgvellen te gebruiken zodat je gemakkelijk omhoog kunt lopen. Kies dus voor de specifieke toerski en ontdek deze populaire vorm van wintersport.

Toerski’s kopen

Koop je toerski bij Decathlon en profiteer van 2 jaar garantie en gratis retour. Daarmee weet je zeker dat je goed zit als je straks de berg op aan het lopen bent. We hebben toerski’s met en zonder bindingen zodat je kan kiezen wat jij nodig hebt. Bekijk snel onze toerski’s en kies de ski die bij jou past!