Thermo ondergoed kind

Thermo ondergoed kind

Thermo ondergoed kind van Decathlon is lekker warm. Decathlon thermo kleding kind zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Kinder thermo kleding bestaat uit een thermo broek kind en een thermoshirt voor kinderen. Het kinder thermo ondergoed is in merinowol of synthetisch materiaal te verkrijgen. Shop hier de juiste thermo ondergoed voor jouw kind!

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Maat
Kleur
Merk
Type
Verwachte levertijd
VERKOPER
Prijs
Thermobroek voor skiën kinderen 500 roze
Thermobroek voor skiën kinderen 500 roze
3 kleuren beschikbaar
12,99
Thermoshirt voor skiën kinderen 500 1/2 rits roze
ECODESIGN
Thermoshirt voor skiën kinderen 500 1/2 rits roze
4 kleuren beschikbaar
14,99
Thermoshirt voor skiën kind 500 menthol
ECODESIGN
Thermoshirt voor skiën kind 500 menthol
5 kleuren beschikbaar
12,99
SKIMAILLOT MET SOKKEN VOOR KINDEREN BLAUW/ORANJE
Laatste Kans
SKIMAILLOT MET SOKKEN VOOR KINDEREN BLAUW/ORANJE
3 kleuren beschikbaar
7,99 −25%
5,99
4.7/5 Op basis van 10502 reviews

Thermo ondergoed kind

Thermo ondergoed kind is perfect om je kinderen warm te houden tijdens sporten op koudere dagen.Kinder thermo ondergoed houdt de temperatuur van het lichaam vast en drijft vocht naar buiten af, zo voelt het kinder thermo ondergoed niet nat aan. Er is ook kinder thermo ondergoed van merinowol te verkrijgen, merino wol drijft nog beter vocht af tijdens het sporten. Thermo ondergoed voor kinderen van merino wol houdt ook minder geurtjes vast, hierdoor blijft het thermo ondergoed van je kinderen langer goed ruiken.

Thermo kleding kind

Thermo kleding kind dient als eerste onderlaag, vaak wordt hier een tweede laag overheen gedragen en daarover eventueel een jas. Kinder thermo kleding dient als tweede huid, zo houdt het je lichaam warm tijdens het sporten, zonder nat aan te voelen. Thermo kleding kind is te verkrijgen in verschillende dikte / ademend vermogen, sommige kinder thermo kleding houdt de warmte beter vast dan andere. Er zijn ook modellen die juist weer heel erg ademen. Een thermo broek kind is de onderlaag die je benen beschermt tegen de koud. Vaak wordt een kinder thermo broek onder een ski broek of sport broek gedragen. Let bij het kopen van thermo kleding voor je kind dus goed op deze specificaties, deze zijn te vinden op de productpagina's.

Thermoshirt kind

Een thermoshirt kind is de bovenlaag van de thermo kleding. Een merino wol thermoshirt voor kinderen is van ander materiaal gemaakt dan een synthetisch kinder thermo shirt met elastaan. Let ook bij het kopen van een kind thermoshirt op het ademend karakter, zo heb je ook bij kinder thermo shirts producten die heel erg ademen en anderen juist weer minder. Lees de technische specificaties en product voordelen voordat je een kinder thermo shirt koopt.