Snowboardsokken

Snowboardsokken

Snowboardsokken kopen bij Decathlon. Onze snowboardsokken van Wedze zijn erg comfortabel en warm. Koude voeten behoren tot de verleden tijd! De snowboardsokken zijn in een groot aantal kleuren te koop, voor volwassenen en kinderen. Kies voor sokken die niet knellen, maar wel zorgen dat je comfortabel in je snowboardschoenen kan staan. Bekijk daarnaast ook eens onze nekwarmers en andere snowboardkleding.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
44,95 -11%
39,95
44,95 -11%
39,95
44,95 -11%
39,95
44,95 -11%
39,95
4.5/5 Op basis van 7800 reviews

Snowboardsokken kopen?

Kies de snowboardsokken die bij jouw passen. Ga je voor dikke en warme snowboard sokken met meer bescherming? Of kies je voor dunnere snowboard sokken met meer gevoel tijdens het snowboarden. Bestel je snowboardsokken gemakkelijk online en voorkom koude voeten tijdens je wintersport. De sokken zijn ontworpen in ons eigen ontwikkelcentrum in de Franse Alpen, waar experts dagelijks werken aan het ontwerpen van de best mogelijk snowboardsokken.

Snowboard sokken van Wed’ze

De snowboard sokken bij Decathlon zijn van ons eigen merk Wed’ze. Dit wintersport merk heeft alles voor jouw wintersport en dus ook de juiste snowboardsokken. De snowboard sokken van Wed’ze zijn er voor vrouwen, mannen en natuurlijk kinderen. Kies uit de verschillende kleuren zodat je snowboardsokken matchen met de rest van je gekozen snowboard outfit!

Snowboard sokken heren

We hebben zowel snowboard sokken voor heren als snowboard sokken voor dames want, onze Wedze snowboardsokken zijn zowel geschikt voor dames als voor heren. Wel hebben we specifiek snowboardsokken voor kinderen in kleinere maten en een beter zittende pasvorm. De snowboardsokken voor heren zijn beschikbaar in bijvoorbeeld het zwart, grijs, blauw of groen. Bekijk ook eens onze andere snowboard producten zoals snowboard handschoenen en snowboard brillen.