Snowboard trui

Snowboard trui

Snowboardtruien en vesten kopen voor de wintersport bij Decathlon. Zorg dat je het niet koud krijgt tijdens het snowboarden met onze snowboardtruien en vesten. Je kan deze truien perfect dragen over je snowboard onderkleding en onder je snowboard jas om lekker warm te blijven. Daarnaast is een snowboardtrui perfect om mee te nemen in je tas tijdens een langere dag snowboarden. Bekijk ook eens onze snowboardhelmen, zodat je veilig de piste af kan!

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Verwachte levertijd
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 197 reviews

Snowboard trui kopen?

Koop je snowboard trui online bij Decathlon. Het voordeel van een goede snowboard trui is dat je deze makkelijk kan gebruiken als tussenlaag in je snowboard outfit. Hierdoor kan je switchen van kleding als het warmer of kouder wordt tijdens een dag op de piste, dit wordt ook wel een midlayer genoemd. We bieden standaard 2 jaar garantie op onze snowboard truien zodat jij de zekerheid hebt dat je kwaliteit koop. Ook heb je de mogelijkheid tot gratis retour mocht dat nodig zijn.

Snowboard vest kopen?

Onze snowboard vesten worden ontworpen midden in de Franse Alpen. Hier ligt ons ontwikkelcentrum waar dagelijk onze snowboardexperts werken aan de best mogelijke snowboard producten voor jou. Dit kan gaan om snowboard jassen, snowboard onderkleding of om snowboards. We ontwikkelen dus veel meer dan alleen maar snowboardvesten en daar zijn we trots op. Al onze producten zijn getest in de praktijk zodat het perfect is voor op de piste.