Snowboard onderkleding

Snowboard onderkleding

Snowboard thermokleding kopen bij Decathlon, waar moet je op letten? Wij bieden veel snowboard thermo ondergoed met verschillende functies, zo heeft ons thermo ondergoed een andere ademend vermogen. Omdat de temperaturen tijdens het snowboard een stuk lager zijn hebben onze thermo kleding een goed thermisch vermogen wat warmte biedt. Ook heeft ons snowboard thermo ondergoed de eigenschap dat het goed vocht afvoert. Combineer je snowboard thermokleding met een waterdichte snowboard jas en snowboard broek. Shop hier ons thermo ondergoed voor snowboarden.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 33739 reviews

Snowboard onderkleding kopen?

Snowboard onderkleding is zeer belangrijk tijdens de wintersport. Het zorgt ervoor dat zweet afgevoerd wordt en je tegelijkertijd je lichaam goed beschermt tegen de kou. Koop dan snowboard onderkleding bij Decathlon en ga comfortabel op wintersport. Kies daarnaast voor een geschikte snowboard jas en snowboard broek om je snowboard outfit helemaal af te maken.

Snowboard thermo kleding Decathlon

Bij Decathlon hebben we thermokleding voor snowboarders in verschillende prijscategorieën. Hoe duurder het product hoe technischer en complexer de stof en hoe hoger de comfort tijdens het snowboarden. Thermokleding voor snowboarden zorgt ervoor dat je lichaam kan ademen tijdens het bewegen.

Snowboard onderkleding dames en heren

Snowboard onderkleding is er voor dames en heren. Ook hebben wij snowboard onderkleding voor kinderen, zodat je voor de hele familie terecht kan bij Decathlon voor je wintersport outfit. Bekijk ook eens onze snowboard broeken en snowboard jassen om droog en warm te blijven. We hebben gratis retour en 2 jaar garantie op onze producten. Bestel gemakkelijk online.