Skihelm met vizier

Skihelm met vizier

Skihelm met vizier kopen bij Decathlon. Wij bieden 2 jaar garantie op al onze skihelmen met vizier en gratis retour. Blijkt de skihelm met vizier toch niet de juiste maat te zijn? Breng de skihelm met vizier dan gratis terug in een van onze winkels of stuur hem gratis terug. Als onze skihelmen zijn veilig, net zoals onze skibrillen en ski rugzak. Shop hier de skihelm met vizier die bij je past!

Advies nodig?
Hoe kies ik een skihelm? | Zo kies je de juiste ski helm | Decathlon
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.2/5 Op basis van 824 reviews

Skihelm met vizier

Onze skihlemen met vizier zijn perfect geschikt voor bescherming van het hoofd en de ogen. Het voordeel van een skihelm met vizier is dat je direct klaar bent voor alle weersomstandigheden en dat je niet meer een skibril nodig hebt. Helemaal als je niet een te hoge snelheid behaald zijn skihelmen met vizier ideal. Bij hogere snelheid kan een losse skibril prettiger zijn omdat deze minder wind doorlaat. Wij raden aan om de skihelm met vizier goed te passen zodat deze nergens knelt en comfortabel zit. Mocht je een bril dragen onder je skihelm met vizier, pas de helm dan altijd met de bril op. Bekijk ook onze ski jassen, ski broeken en thermo kleding

Skihelm met vizier kopen

Het kopen van een skihelm met vizier is een persoonlijke afweging. Welke type helm past het beste? Draag ik een bril onder mijn helm? Wil ik liever zonder vizier skieen? Gelukkig hebben we bij Decathlon 2 jaar garantie op onze skihelmen met vizier en kan je ook gratis retourneren. Koop daarom je skihelm met vizier bij Decathlon en geniet van je wintersport!