Ski binding

Ski binding

Skibindingen kopen bij Decathlon. We hebben verschillende skibindingen in ons assortiment zodat er altijd een skibinding is die bij jou past. Kies voor de standaard Alpine skibindingen zodat je voldoende stabiliteit hebt, of kies voor tourbindingen met een losse hak en een lichter gewicht. Natuurlijk bieden wij ook een ruim assortiment aan ski schoenen en ski's . Je krijgt 2 jaar garantie en de mogelijkheid tot gratis retourneren op onze skibindingen!

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
Prijs
4.4/5 Op basis van 28 reviews

Skibindingen

Een skibinding zorgt ervoor dat je skischoen bevestigd wordt aan je ski's. Op die manier heb je controle over je ski’s en kan je comfortabel de piste af. Ook zorgt de skibinding ervoor dat je ski’s loslaten wanneer ze onder te hoge druk komen te staan als je bijvoorbeeld valt. Het hebben van de juiste skibindingen is daarom van groot belang voor een prettige wintersport.

Skibindingen kopen

Koop je skibindingen online of in de winkel bij Decathlon. Wij hebben verschillende soorten skibindingen van onder andere Salomon en ons eigen merk Wed’ze. Zoek de binding die bij jou past op basis van gewicht, compatibiliteit en gebruiksgemak. De meeste skibindingen zijn daarnaast gemakkelijk instelbaar. Profiteer van gratis retour en 2 jaar garantie op onze skibindingen!

Ski binding bij Decathlon

Een skibinding is cruciaal voor een comfortabele ervaring op de piste en de juiste veiligheid. Om je ski ervaring nog beter te maken kan je bij Decathlon ook terecht voor skischoenen en ski’s. Naast je materiaal moet je natuurlijk ook goed beschermd zijn tegen de kou en weersomstandigheden, daarvoor vind je bij decathlon skikleding zoals thermo kleding, ski jassen en ski broeken. Zo ga je volleidg voorbereid op wintersport met de juiste skibindingen alles wat je nog meer nodig hebt.

Hoe werkt een ski binding?

Een skibinding bestaat uit een systeem dat je skischoen bevestigd aan je de ski, maar weer los kan laten als er teveel kracht op komt. Daarnaast kan je natuurlijk ook altijd zelf uit je skibinding stappen. De skibinding bestaan uit een voor en achterkant, dit wordt ook wel het teenstuk en het hielstuk genoemd en beide hebben een rol. Bij een draaiende bewegeing met te veel kracht kan je schoen uit het teenstuk van de ski binding springen, terwijl je hiel uit je skibinding kan springen zodra je met te veel kracht voorover duwt. Zo ben je veilig bij een te zware kracht vanuit verschillende kanten op je skibindingen.