Handschoenen en mutsen

Handschoenen en mutsen

Handschoenen en mutsen voor tijdens het skiën koop je bij Decathlon. Ons merk Wedze heeft een ruim aanbod aan verschillende ski handschoenen en mutsen voor dames en heren. Ook voor kinderen is er een ruime keuze aan handschoenen en mutsen. Combineer je nieuwe handschoenen en mutsen met de beste skikleding en snowboardkleding van ons eigen merk Wedze en vergeet ook je skisokken niet. Er zit 2 jaar garantie op onze handschoenen, daarnaast hebben we mogelijkheid tot gratis retour. Kies wat bij jou past en blijf warm tijdens het skiën!

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 26637 reviews

Handschoenen en Mutsen kopen bij Decathlon

Het assortiment aan handschoenen en mutsen bij Decathlon is zeer uitgebreid. De handschoenen en mutsen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen zodat er voor iedereen een juiste maat is. Het is belangrijk dat de handschoenen goed zitten zodat ze niet te groot zijn en daarmee los gaan zitten, je wilt natuurlijk niet dat je ze verliest. Ook moeten ze niet te strak zitten omdat je anders weinig bewegingsvrijheid hebt en ze moeilijk aan krijgt. Ditzelfde geldt voor onze comfortabele mutsen van onder andere ons merk Wedze. Deze mutsen zijn goed warm en bieden daarmee berscherming tegen koude temperaturen.

Warme en waterdichte handschoenen kopen

Naast dat het van belang is dat handschoenen goed zitten, moeten ze natuurlijk ook warm zijn wanneer je ze aan hebt. Op die manier kan je ondanks de koude temperaturen toch je handen gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de waterdichte handschoenen van Wedze zodat je voor een scherpe prijs toch een hoge kwaliteit handschoen hebt die jou beschermd tegen water en koude temperaturen.

Voordelige handschoenen en mutsen kopen

De handschoenen en mutsen van ons eigen wintersport merk Wedze zijn van hoge kwaliteit, maar wel voor een voordelige prijs. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn omdat Wedze alle producten zelf ontwerpt, test en maakt in de Franse Alpen. Zo wordt de kwaliteit in de praktijk getest door experts en blijft de prijs voordelig. Dit zie je terug in de voordelige handschoenen en mutsen van Wedze. Naast handschoenen en mutsen kan je ook bij Wedze terecht voor al je skikleding, snowboardkleding en ski’s zodat jij comfortabel op wintersport kan.