Mondkapjes wintersport

Mondkapjes wintersport

Mondkapjes voor wintersport zodat jij zorgeloos kan gaan skiën of snowboarden. Zorg daarom dat je voorbereid bent en voldoende FFP2-mondmaskers meeneemt voor tijdens de wintersport. Een ski mondkapje is licht van gewicht en daarom gemakkelijk mee te nemen. Kijk ook eens naar onze andere wintersport accessoires zoals mutsen en handschoenen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Maat
Prijs
5/5 Op basis van 1 reviews

Mondkapjes ski

Een ski mondkapje is natuurlijk iets nieuws sinds we te maken hebben met Covid-19. Mogelijk maken skigebieden het verplicht om gebruik te maken van een ski mondkapje tijdens de wintersport. Waarbij het vaak zo zal zijn dat ski mondmaskers alleen gedragen hoeven te worden in bijvoorbeeld skiliften en de horeca. Controleer altijd de regels die gelden in het skigebied waar jij naartoe gaat, zo weer je zeker of en waar je een ski mondkapje moet dragen.

Mondkapje wintersport FFP2

Het dragen van een mondkapje op wintersport zorgt voor bescherming en veiligheid. De FFP2 wintersport mondkapjes zijn CE gecertificeerd FFP2 conform EN 149:2001+A1:2009. Met dit wintersport mondmasker verminder je de blootstelling aan fijne deeltjes in de lucht met een filtratiepercentage van minimaal 94% en maximaal 8% lekkage naar binnen. De wintersport mondkapjes zijn per stuk verpakt en daardoor makkelijk mee te nemen en te gebruiken.

Gebruik Mondkapje

Het gebruiken van een mondkapje tijdens wintersport is goed te doen. Je kunt het mondkapje waar nodig over je neus en mond dragen, terwijl je het mondkapje tijdens het skiën weer onder je kin kan dragen.