Wielrenmuts

Wielrenmuts

Een wielrenmuts is zowel in de zomer als in de winter prettig om te dragen. Een wielrenmuts zorgt er namelijk voor dat het comfortabeler is om een helm te dragen. Vind jij het dragen van een fietshelm maar irriterend? Met een fietsmuts er onder zal je hier minder of zelfs geen last meer van ondervinden. Bescherm jezelf tegen kou met wielrendhandschoenen en een fiets nekwarmer of tegen de zon met een koerspet.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Merk
Verwachte levertijd
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 2331 reviews

Voordelen van een fiets hoofdband

Een fiets hoofdband is er om je oren te beschermen bij koeler weer of om te voorkomen dat er zweet in je ogen komt tijdens warmere dagen. Bij Decathlon shop je ecodesign fietshoofdbanden die onmisbaar zijn op al jouw ritten tijdens de koudere maanden. De zachte hoofdband houd je hoofd warm en is breed genoeg om de wind te stoppen. Doordat de bovenkant open is kan de warmte slim afgevoerd worden, om te voorkomen dat je erger gaat transpireren. Ook is er gekozen voor een stof die transpiratievocht probleemloos afvoert. Het is mogelijk om jouw fiets hoofdband gewoon te wassen samen met jouw andere sportkleding.

Naast een fiets hoofdband shop je ook een volledig bedekkende bivakmuts bij Decathlon. Deze bivakmutsen zijn door onze ingenieurs ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een minder warme, dunne en elastische muts. De fijngeweven stof maakt het makkelijk om door de bivakmuts heen te ademen en zorgt voor een licht en aangenaam draagcomfort. Een bijkomend voordeel is dat je bril minder snel beslaat wanneer je goed door de stof kunt ademen.

Wielrenmuts voor ieder seizoen

Vooral in de winterse maanden is de warmte van een wielrenmuts geen overbodige luxe. Doordat je hoofd goed op temperatuur blijft kun je je ook beter concentreren op jouw rit. Een bijkomend voordeel van de wielrenmuts is dat de stof zweet en regen uit de ogen houdt. Bij regen heeft de wielrenmuts eenzelfde effect. Hierdoor hou jij je ogen altijd goed op de weg gericht en heb je geen last van irritante druppels in je ogen. Vooral tijdens de zomermaanden is het erg prettig dat een wielrenmuts of bandana wespen of insecten uit de buurt van je ogen en hoofd houdt. Heb jij last van irritatie door jouw helm? De juiste wielrenmuts kan dit een stuk verminderen of zelfs helemaal verhelpen.

Natuurlijk wil het oog ook wat. Bij Decathlon shop je verschillende modellen wielrenmutsen in diverse kleuren, voor volwassenen en voor kinderen. Ga bijvoorbeeld voor een zwart of wit exemplaar of kies voor een pet gemaakt van vrij dunne merinowol zodat je deze onder je fietshelm kan dragen. Niet alleen fiets jij in stijl, maar je wordt tegelijkertijd beschermd tegen de kou of juist tegen de zon. Al onze producten worden veel getest in gebruik voordat ze op de markt komen. Alleen door de producten in echte omstandigheden te testen, is het in onze ogen mogelijk om deze te blijven verbeteren en bijschaven.