Armstukken

Armstukken

Armstukken en beenstukken beschermen je tegen de kou. Armstukken gebruik je om van je korte fietsshirt een fietsshirt met lange mouwen te maken. Soms blijkt het onderweg toch kouder te zijn dan je van tevoren dacht. Krijg je het juist warm onderweg? Dan heb je jouw armstukken zo weer uitgetrokken. Bij Decathlon vind je armstukken voor dames en heren en voor ieder seizoen. Let bij het maken van jouw beslissing op voor welk weertype jij armstukken zoekt.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 501 reviews

De voordelen van armwarmers

Armwarmers zijn heerlijk zacht en zorgen ervoor dat jij het nooit te warm of te koud hoeft te hebben tijdens het fietsen. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en materialen armstukken en neemt deze handige items gemakkelijk mee tijdens jouw tochtjes. Vaak zijn deze voorzien van een siliconen gripper om de warmers op hun plaats te houden. In de winter kies je het best voor thermo-armwarmers. Deze houden de wind tegen en zorgen voor veel extra warmte. Fiets jij in gematigde temperaturen maar heb je geen thermo armstukken nodig? Dan kies je voor een wat dunner materiaal. Deze producten zijn gemakkelijk te dragen en fungeren als tweede huid. Dankzij de unieke gebreide structuur varieert de dikte van de stof. De armwarmers hebben een hoog ademend vermogen voor jouw comfort.

Doordat de stukken transpiratievocht snel afvoeren, zijn ze zeer ademend en niet-irriterend. De warmte wordt wel vastgehouden. De armwarmers die je bij Decathlon kunt kopen zijn volledig vrij van labels, omdat deze de huid alleen maar kunnen irriteren. De armstukken bieden exact de juiste hoeveelheid compressie. In de productomschrijving lees je voor welke temperaturen welk product het meest geschikt is. Sommige armstukken zijn ook waterdicht, waardoor ze je beschermen bij regen en opspattend water. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, van wit en zwart tot opvallende limoengroene mouwen.

Armwarmers voor dames en heren

In ons ruime assortiment tref je zowel armwarmers voor dames als voor heren. De armstukken sluiten perfect aan om jouw armen vanwege het nauwsluitende ontwerp. Je stopt ze namelijk heel gemakkelijk weg in je shirt. Armwarmers voor dames en heren zijn er zowel voor de zomer als de wintermaanden. Onze armstukken voor koel en warmer weer zijn 'seamless' gemaakt. Hierdoor zijn ze dunner en lichter en veel beter luchtdoorlatend dan armstukken voor koud weer. Liggen de temperaturen buiten richting het vriespunt? Dan zijn er speciale armstukken gemaakt uit de warme 'super roubaix'-stof. In de zomermaanden ga je voor mouwen die goed vocht afvoeren tijdens het wielrennen en je armen beschermen tegen de zon.

De armwarmers voor dames en heren zijn gemakkelijk te onderhouden. Zo kun je de meeste armstukken gewoon wassen in de machine op 30C op een programma voor synthetische stoffen. Keer het item altijd binnenstebuiten en gebruik weinig waspoeder en geen wasverzachter. Na het wassen laat je de losse mouwen drogen op een kleerhanger, in een warme en goed geventileerde ruimte. Zo heb jij zo lang mogelijk plezier van jouw armstukken.