Wielrenbril

Wielrenbril

Op zoek naar de beste wielrenbril voor tijdens de fietstocht? Decathlon biedt een brede selectie wielrenbrillen aan met variërende soorten glazen om bij ieder weertype comfortabel op de weg te rijden. Wij hebben zelfs fietsbrillen met fotochromatische glazen, ook wel meekleurende glazen genoemd, in ons assortiment! Daarnaast bieden de diverse andere wielerkleding en accessoires aan, zoals een wielrenhelm en wielerkleding.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Geslacht
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
90,00 -61%
35,00
Fietsbril K3 Triathlon
SIROKO

Fietsbril K3 Triathlon

Verkocht en verstuurd door SIROKO

125,00 -72%
35,00
Fietsbril K3s Cricket
SIROKO

Fietsbril K3s Cricket

Verkocht en verstuurd door SIROKO

90,00 -61%
35,00
Fietsbril K3 Criterium
SIROKO

Fietsbril K3 Criterium

Verkocht en verstuurd door SIROKO

125,00 -80%
25,00
49,00 -40%
29,00
90,00 -61%
35,00
Fietsbril K3s Zurich
SIROKO

Fietsbril K3s Zurich

Verkocht en verstuurd door SIROKO

(1)
90,00 -61%
35,00
Fietsbril K3s London
SIROKO

Fietsbril K3s London

Verkocht en verstuurd door SIROKO

4.2/5 Op basis van 1413 reviews

Wielrenbrillen van hoge kwaliteit bij Decathlon

Een wielrenbril is niet weg te denken bij je wieleroutfit. Een perfect zittende wielrenbril voelt niet alleen prettig aan, maar beschermt je ogen tegen alle elementen, waaronder de zon, wind en regen. Zeker wanneer je op een racefiets of mountainbike rijdt biedt een wielrenbril maximale bescherming. Allereerst beschermt een wielrenbril tegen UV-straling. Zeker op latere leeftijd kun je last krijgen van je ogen als je ze niet optimaal hebt beschermd tegen het zonlicht. Daarnaast biedt een wielrenbril ook comfort gedurende andere weersomstandigheden op de fiets, zoals regen, wind en sneeuw. Maar ook bij opspattend modder, stof en zand zorgt een wielrenbril ervoor dat je niets in je ogen krijgt. Een reguliere zonnebril kan je ogen uiteraard ook beschermen, maar is deze bril minder ideaal voor het wielrennen. Een wielrenbril van hoge kwaliteit is namelijk zodanig gecreëerd dat het veilig en comfortabel blijft zitten gedurende de fietstocht.

Heb je bovendien last van hooikoorts? Met een wielrenbril komen er geen pollen of insecten in je ogen terecht. Daarnaast houd je met het dragen van een wielrenbril van hoge kwaliteit perfect zicht op de weg, zodat je gevaarlijke situaties op de weg vermijdt.

Wielren zonnebril voor zowel dames als heren

Decathlon biedt wielren zonnebrillen voor mannen en vrouwen in het assortiment aan. De wielren zonnebrillen zijn van A-merken als VAN RYSEL en BTWIN en in allerlei kleuren verkrijgbaar; van zwart tot felrood. Naast de verschillende soorten glazen bieden we wielren zonnebrillen met verschillende frames aan, zoals een full frame, half frame en no frame.

Elke wielrenner beschikt over een persoonlijke voorkeur als het over het frame gaat. Full frame wielrenbrillen beschikken over een frame dat de lens compleet omrand. Met een full frame bescherm je een groter gedeelte van je gezicht tegen de weerselementen, waardoor je een uitstekend gezichtsveld hebt. Ook is deze bril steviger dan andere frames. De full frame bril voelt echter ook zwaarder aan. Als je bovendien een smal gezicht hebt, kan een full frame bril wat te groot zijn. Daarnaast kun je bij een full frame bril de lenzen niet verwisselen. In dat geval is een half frame wielrenbril een aanrader. Deze bril is voor een gedeelte, zoals voor de helft, aan het frame vastgemaakt. Bovendien is het mogelijk om bij dit model van lens te wisselen. De pootjes van een half frame bril zijn aan elkaar gekoppeld. De half frame bril voelt lichter aan dan de full frame bril, en voelt steviger dan de no frame bril. Bij de no frame wielerbril zijn de pootjes bevestigd aan één lens. Op deze manier heb je vrij zicht zonder last te hebben van het frame. Deze brillen zijn bovendien zeer licht, aangezien er geen frame aanwezig is. Deze brillen zijn echter wel minder stevig. Kom langs bij ons in de winkel of kijk in onze webshop om onze wielrenbrillen te bekijken.