Racefiets brillen

Racefiets brillen

Je wielren-outfit is pas echt af met een racefiets bril. Niet alleen omdat je er dan op en top als een prof uitziet, maar ook voor de veiligheid op de fiets. In sommige jaargetijden of tijdstippen van de dag hangt de zon laag, er kunnen vuil en andere opspattende deeltjes in je ogen waaien en de wind kan tranen veroorzaken. En niet zozeer van ontroering. Racefiets brillen met een breed gezichtsveld van Decathlon vormen zich mooi om je hoofd en hebben een flitsend design. Net als de diverse beschermende wielrenhelmen in ons assortiment.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
€14,90
4/5 Op basis van 1835 reviews

3 x veiliger op pad met een racefiets zonnebril

De meeste wielrenners, je ziet dit bij professionele wedstrijden, gaan de deur niet uit zonder hun eigen racefiets zonnebril. Deze draag je in eerste instantie om niet recht in de (laaghangende) zon te kijken, hetgeen simpelweg veiliger is. Je wilt acute verkeerssituaties - denk aan een plotseling overstekend kind of dier - meteen in het oog hebben en daarop tijdig kunnen anticiperen als fietser.

Daarnaast voorkomt de racefiets zonnebril dat je ogen gaan tranen. Zo vermijdt je belemmering van je zichtveld. Veiligheidje nummer drie: opspattende rommel zoals stof, zand en steentjes, belanden door je racefiets zonnebril niet in je ogen.

Racefiets bril met meekleurende glazen

Als je in de webshop van Decathlon kijkt, tref je ook de racefiets brillen met meekleurende glazen aan. Deze speciaal ontwikkelde racefiets brillen passen zich automatisch aan elke lichtsterkte aan. Mede wordt dankzij de racefiets bril met meekleurende glazen bij minder licht, zoals bij de invallende schemer tijdens een zomerse avondrit, het contrast verbeterd, wat dan ook voor de extra veiligheid zorgt. Ook bij deze racefiets brillen is het gezichtsveld zo breed als het maar zijn kan, en zijn de geventileerde glazen dampwerend, oftewel: je racefiets bril met meekleurende glazen zal in ieder geval niet beslaan door je eigen lichaamstemperatuur. Wel zo handig en comfortabel!

Naast je fietstight (wielrenbroek), fietsjack, helm, speciale sokken en schoenen is de racefiets bril misschien nog het enige ontbrekende item aan je outfit. Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen. Racefiets brillen geven naast de professionele uitstraling de broodnodige veiligheid voor onderweg. In ons assortiment vind je racefiets brillen van merken als VAN RYSEL en BTWIN.

Meer weten of speciaal persoonlijk advies nodig over een van onze producten voor het wielrennen? Vanzelfsprekend is de gebruiksvriendelijke en van uitgebreide informatie voorziene webshop van Decathlon altijd geopend, zodat je op je gemak kunt rondkijken. Wil je toch liever naar de winkel om een van onze racefiets brillen zelf te passen? In één van onze vele filialen die je in heel Nederland en daarbuiten vindt, adviseren onze medewerkers je met alle plezier en kennis van zaken over alles dat met sport te maken heeft. In dit geval dus racefiets brillen. Op onze store locator vind je de dichtstbijzijnde Decathlon in jouw omgeving. We wensen je alvast veel fietsplezier toe!