Bagagedrager racefiets

Bagagedrager racefiets

Heb je niet genoeg aan je zadeltas of wil je een meerdaagse trip maken? Dan is een bagagedrager op je racefiets de oplossing. Hierop bevestig je een sportieve fietstas of je eigen tas waarin je alle broodnodige (kampeer)spullen vervoert. Een bagagedrager voor op je racefiets koop je handig en snel bij Decathlon. Vergeet ook niet om daarnaast een racefiets spatbord aan te schaffen.

Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Geslacht
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.7/5 Op basis van 18 reviews

Een racefiets bagagedrager breidt je mogelijkheden uit

Een meerdaagse trip door Nederland of zelfs daarbuiten maken; het is de ultieme manier van vakantie vieren voor de wielrenfanaat. Met een racefiets bagagedrager vervoer je de benodigdheden daarvoor op een veilige manier. Van tent tot rugzak, je bevestigt het allemaal op de daarvoor ontworpen racefiets bagagedrager. Hoe fijn is het om de hele dag op de pedalen te staan, door dalen en over heuvels te rennen, en 's avonds ergens te kunnen douchen, eten en overnachten? De volgende dag zet je je spullen weer op je racefiets bagagedrager en vervolg je je avontuur.

Zo zijn er wielrenners die tochten door heel Europa maken. Een bagagedrager op hun racefiets is essentieel omdat een rugzak kan hinderen tijdens het fietsen. Zeker met grote afstanden wil je daar geen last van hebben. Denk je aan de ultieme vrijheid van een fietsvakantie, dan schaf je als eerste een bagagedrager voor op je racefiets aan. Kijk dan ook meteen voor een handige houder voor je smartphone, zodat je de route kunt blijven bekijken en campings of hotels kunt opzoeken (doe dit laatste niet al rijdend). Stel je voor, dankzij de bagagedrager op je racefiets kom je op de meest onverwachte en idyllische plekken!

Een bagagedrager op je racefiets aan een zadelpen

Er zijn ook bagagedragers voor racefietsen aan de zadelpen te bevestigen. De zijkanten van een deze bagagedrager zorgen ervoor dat de bagage niet tussen de spaken terechtkomt. Zoek op de webshop van Decathlon naar Bagagedrager racefiets aan zadelpen en je komt een betaalbaar exemplaar tegen. Sterk, niet al te opvallend qua design zodat je echt een wielrenner blijft (maar dan met bagage achterop) en makkelijk aan je racefiets te monteren. Met een bagagedrager op je racefiets aan een zadelpen ligt de wereld voor je open.

Ook op een gravelbike is zo'n lichtgewicht bagagedrager ideaal als je niet genoeg hebt aan een fietstasje en geen bagage op je rug of om je middel wilt hebben. Welk model bagagedrager racefiets je kiest hangt af van jouw beoogde gebruik. Bestel een bagagedrager voor je racefiets online, of krijg advies van onze medewerkers in een van de winkels. Wanneer je liever het product even vasthoudt of eventueel een demonstratie krijgt, dan ben je welkom in één van de vele Decathlon-vestigingen. Die vind je door op de store locator te kijken: er is altijd wel een Decathlon in de buurt, in de meeste gevallen zelfs op fietsafstand. Wie weet zet je bij aankoop ter plekke de bagagedrager op je racefiets en trek je meteen de wijde wereld in!