Wandel regenbroeken

Wandel regenbroeken

Bij Decathlon hebben we verschillende soorten wandel regenbroeken die ervoor zorgen dat je broek droog blijft. Elke broek heeft weer een andere waterdichte coating, waardoor je met de ene broek langer door de regen kan lopen dan met een andere broek. Neem ook eens een kijkje bij onze waterdichte schoenen en accessoires die ervoor zorgen dat je helemaal droog blijft.
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Merk
Kleur
Prijs
10 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2092 reviews

  Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een wandel regenbroek?

  Bij het aanschaffen van een wandel regenbroek zijn een aantal punten waar je op moet letten. Je wil natuurlijk dat de naden getapet zijn zodat er geen water doorheen lekt en de broek droog blijft.

  Het is fijn als de wandel regenbroek ademend is. Hoe hoger het ademend vermogen, hoe sneller het transparantie vocht wordt afgevoerd. Hierdoor blijf je een stuk droger.

  Omdat je de regenbroek over een kledingstuk heen doet moet je er wel lekker in kunnen bewegen. Bewegingsvrijheid is hierbij belangrijk. Om een goede bewegingsvrijheid te waarborgen zorgen wij dat de taille half elastisch is. Vaak zit er in de regenbroek een koordstopper zodat je de broek passend kan maken.

  Verschillende soorten niveaus op het gebied van waterdichtheid

  Bij wandel regenbroeken hebben we verschillende soorten niveaus aan waterdichtheid. Hoe hoger de waterdichtheid, des te langer je in de regen kan blijven lopen. Waterdichtheid wordt aangedrukt in schmerber. Zo hebben we producten met een waterdichtheid van:

  - 2000 mm schmerber

  - 5000 mm schmerber

  - 8000 mm schmerber

  - 10.000 mm schmerber

  Hoe onderhoud ik mijn wandel regenbroek het beste?

  Het is een belangrijk om een wandel regenbroek goed te onderhouden. Na drie wasbeurten of na tientallen keren gebrui, is het beter om de coating opnieuw waterdicht te maken. Kijk eerst naar de wasvoorschriften van de jas. Daarna moet je alle ritsen dicht maken en de klittenbandsluitingen goed laten vastplakken. Na het wassen behandel je de kleding met impregneermiddel. Hierdoor zal de waterdichte laag op de coating het beste herstellen.

  Kom voor advies over onze wandel regenbroek langs bij één van onze winkels

  Wil je advies over onze regenbroeken, regenkleding of andere producten? Kom dan gerust een keer bij één van onze winkels. Hier staan onze medewerkers klaar om je te helpen en advies te geven, om de meest geschiktste wandel regenbroek te vinden.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen