Afritsbroeken

Afritsbroeken

Als je te maken krijgt met wisselende temperaturen en niet wil kiezen tussen een korte of lange broek, is een afritsbroek een goede oplossing. Afrits broeken zijn ideaal te combineren met onze wandelschoenen. Bij Decathlon vind je afritsbroeken voor elk seizoen. Bekijk ook eens ons aanbod lange wandelbroeken en korte wandelbroeken .
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Maat
Prijs
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
€37,50
Lopende riem
FLIPBELT

Lopende riem

Verkocht en verstuurd door EXCELLERATOR

4.5/5 Op basis van 11619 reviews

Afritsbroek dames

Kan ik een afritsbroek aan? Een vraag die we begrijpen, gezien het stoffige imago van de broek. Ons antwoord op deze vraag luidt echter: ja, zeker. Afritsbroeken zijn namelijk uitermate geschikt voor iedere wandeltocht. De veelzijdigheid van afritsbroeken zit hem in de naam: doordat de wandelbroek afritsbaar is, kun je de broek door een rits makkelijk omvormen van lange naar korte broek en weer andersom. Dit geeft de wandelbroek afritsbaar een groot voordeel ten opzichte van de normale wandelbroek. Afritsbroeken zijn ideaal voor wisselende weersomstandigheden of andere obstakels tijdens een wandeltocht. Decathlon verkoopt de afritsbroek dames, van de eigen merken Quechua en Forclaz, in verschillende kleuren. De afritsbroek dames geeft je veel bewegingsvrijheid en de mogelijkheid tot zweetafvoer. Daarnaast heeft de afritsbroek dames een sportief, aansluitend model waardoor hij ook nog modieus is. Dus, kan ik een afritsbroek aan? JA!

Afritsbroek heren

Natuurlijk verkopen we ook een afritsbroek heren. De afritsbroek heren is ideaal zodra de temperatuur ‘s ochtends snel opwarmt of wanneer de weersomstandigheden tijdens de tocht onverwachts omslaan. Maar ook wanneer je onderweg water tegenkomt waar je doorheen moet, zijn afritsbroeken ideaal. Daarnaast beschikt de wandelbroek afritsbaar vaak over verschillende broekzakken waar veel in kan worden opgeborgen tijdens de wandeltocht. Dankzij het functionele, maar ook dankzij de lichte, sterke en ademende stof kan de afritsbroek zowel in de hoge bergen als in warme landen worden gedragen. Qua afritsbroek heren heeft Decathlon meerdere lichtgewichte en sneldrogende afritsbroeken van de merken Quechua en Forclaz. De wandelbroek afritsbaar is er daarnaast voor volwassenen, maar ook voor je kind. Decathlon verkoopt namelijk ook een wandelbroek speciaal ontworpen voor een kind dat regelmatig wandelt. Zo kun je heerlijk met het hele gezin of samen met je kleinkind wandelen, fietsen of een trekking maken onder de beste omstandigheden.