Wandelsokken

Wandelsokken

Op zoek naar goede wandelsokken? Met goede wandelsokken profiteer je optimaal van de specifieke eigenschappen van je wandelschoenen. Goede wandelsokken zijn minstens net zo belangrijk als goede schoenen om geen geïrriteerde voeten te krijgen tijdens het wandelen. Bij Decathlon vind je sokken voor de elk soort wandeling. Naast goede wandelschoenen is het belangrijk dat u goede wandelsokken draagt. Deze sokken van duurzame kwaliteit zijn gemaakt voor het warm en droog houden van je voeten. Bekijk ook onze bodywarmers, softshells, regenkleding en natuurlijk onze ruime collectie aan wandelschoenen voor een complete wandeluitrusting.

Skip filters
Filters
Geen resultaten

Warme sokken

Tijdens koud weer is warme outdoor kleding van groot belang. Bij Decathlon vind je onderkleding zoals thermokleding van merinowol, donsjassen, winterjassen en warme sokken en handschoenen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze wandelschoenen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en direct advies kan vragen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je outdoor kleding

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).