Wandelrugzak

Wandelrugzak

Wil je een dagtocht lopen met een rugzak? Bekijk dan ons assortiment rugzakken en vind jouw ideale wandelrugzak. Bij Decathlon vind je een ruim aanbod aan wandelrugzakken van 7 tot 40 liter. Hier lees je meer over hoe wij onze rugzakken ontwikkelen en testen. Goed voorbereid op je wandeling gaan is belangrijk; ontdek daarom ook onze heerlijke wandelschoenen. Op zoek naar een backpack voor meerderdaagse trekktochten of backpacking? Bekijk ons aanbod aan backpacks.
Advies nodig?
Het verschil tussen onze NH en MH rugtassen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Prijs
‪AANTAL VAKKEN‬
‪INHOUD‬
‪WATERDICHT‬
‪OPTIES‬
Merk
Kleur
4.5/5 Op basis van 52979 reviews

WANDELRUGZAK

Een wandelrugzak is ideaal om lange wandelingen mee te doen. Zowel door het bos als bijvoorbeeld op het strand. Het verschil tussen een gewone rugzak en een wandelrugzak is dat onze wandelrugzakken speciaal ontwikkeld zijn om lange tochten mee te maken. Daarbij is er een extra focus op het draaggemak van de wandelrugzak, omdat je over het algemeen deze een stuk langer draagt dan wanneer je een gewone rugzak gebruikt. Zo hebben onze wandelrugzakken onder andere rug- en schouderriemen met schuim, 2 pads, 2 duimsteunen en een borstriem om het zo comfortabel mogelijk te maken tijdens jouw wandelingen.

WANDELRUGZAK DAMES EN HEREN

Wil jij een wandelrugzak kopen? Ons team van ervaren wandelaars heeft verschillende vormen en maten wandelrugzakken ontwikkeld. Veel van onze wandelrugzakken zijn ideaal voor lange natuurwandelingen. Ze zijn comfortabel en hebben fijne gebruiksgemakken. De stof van de wandelrugzakken is bestand tegen schuren (tegen de rug en tegen de grond). Er is qua model geen verschil tussen een wandelrugzak dames en een wandelrugzak heren. Je kunt de wandelrugzak zelf verstellen zodat het goed zit.

WANDELRUGZAK KIND

Ben jij op zoek naar een wandelrugzak kind? Ons team van Quechua heeft speciaal voor kinderen rugzakken ontwikkeld, zodat zij op zonnige dagen mee kunnen genieten van lange wandelingen door de natuur. Een wandelrugzak kind is licht van gewicht en vormt zich naar de rug van jonge wandelaars. Wij bieden verschillende maten, kleuren en prijzen voor de kinder wandelrugzakken.